طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری؛ خوشمزه‌ترین میان‌وعده فوری

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری

سیب زمینی شکم پر پنیری خیلی راحت و خوشمزه‌ست. این غذا می‌تونه یه شام خوشمزه یا یه میان‌وعده متفاوت برای مهمونی‌ها باشه. با این دستور، می‌تونید یه غذای خوش‌طعم با ترکیب گوشت و سبزیجات درست کنید که هم بچه‌ها دوست دارن، هم بزرگ‌ترها. حالا بریم سراغ دستور پخت!

برای تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری، سیب زمینی‌ها رو بپزید و رنده کنید، بعد با تخم مرغ و ادویه‌ها مخلوط کنید. پیاز، گوشت، فلفل دلمه‌ای و قارچ رو تفت بدید. از مخلوط سیب زمینی کوفته درست کنید و وسطشون رو با مواد گوشتی پر کنید. روشون پنیر بریزید و توی فر یا تابه بذارید تا پنیر ذوب بشه. نوش جان!

مواد برای ۴ نفرمقدار
سیب زمینی۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه‌ای۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار لازم
تخم مرغ۱ عدد
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
ریحان خشکبه مقدار لازم
آویشنبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری

مرحله ۱: پخت سیب زمینی‌ها

سیب زمینی‌ها رو خوب بشورید و داخل قابلمه با مقداری آب بذارید تا پخته بشن. بعد از پختن، آب سرد روی سیب زمینی‌ها بریزید و پوستشون رو جدا کنید. بذارید سیب زمینی‌ها خنک بشن.

مرحله ۲: آماده کردن مخلوط سیب زمینی

سیب زمینی‌های خنک شده رو رنده کنید و داخل یک کاسه بریزید. تخم مرغ، جعفری خرد شده و ادویه‌ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و ورز بدید تا یکدست بشه.

مرحله ۳: آماده کردن مواد میانی

پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و پیاز رو به همراه کمی زردچوبه تفت بدید تا سبک بشه. بعد، گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و با پیاز تفت بدید تا تغییر رنگ بده.

مرحله ۴: اضافه کردن فلفل دلمه‌ای و قارچ

فلفل دلمه‌ای و قارچ رو خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. همه مواد رو با هم تفت بدید تا یکدست بشن.

مرحله ۵: آماده کردن کوفته‌های سیب زمینی

کف ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنید. از مایه‌ی سیب زمینی به اندازه یه نارنگی بردارید و به شکل کوفته در بیارید. با ته یک استکان داخل کوفته سیب زمینی یه حفره ایجاد کنید تا جا برای مایه گوشتی بشه.

مرحله ۶: پر کردن کوفته‌ها

داخل حفره‌های سیب زمینی رو با مایه گوشتی پر کنید. روی هر حفره کمی پنیر پیتزا بریزید.

مرحله ۷: پخت نهایی

کوفته‌های پر شده رو داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر ذوب بشه. اگر فر ندارید، می‌تونید داخل تابه قرار بدید و در تابه رو ببندید تا پنیر ذوب بشه. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 30 خرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.