طرز تهیه ساندویچ تخم‌مرغ آبپز فوری و خوشمزه برای تمام وعده ها

طرز تهیه ساندویچ تخم‌مرغ آبپز

طرز تهیه ساندویچ تخم‌مرغ آبپز

ببین، اگه دنبال یه غذای خوشمزه و سریع می‌گردی، حتماً ساندویچ تخم مرغ آبپز رو امتحان کن. این ساندویچ خیلی آسونه و می‌تونی با مواد ساده‌ای که تو یخچالت پیدا می‌کنی درستش کنی. این دستور رو که یاد بگیری، همیشه یه گزینه عالی برای صبحونه یا حتی نهار داری. حالا بریم سراغ مواد لازم و بعدش هم طرز تهیه.

برای تهیه ساندویچ تخم‌مرغ آبپز، اول تخم‌مرغ‌ها رو آبپز کن و بعد از پوست کندن، ریز خردشون کن. خیارشور و فلفل دلمه‌ای رو هم ریز کن. همه مواد رو با سس مایونز، سس خردل و ادویه‌ها مخلوط کن. نون باگت یا تست رو باز کن و چند برگ کاهو بذار داخلش، بعد مخلوط رو اضافه کن. حالا ساندویچ خوشمزه‌ت آماده‌ست. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
تخم مرغ۵ عدد
خیارشور۴ عدد
فلفل دلمه‌ای زرد۱ عدد
سس مایونز۱ و نیم ق غذاخوری
سس خردل۱ ق غذاخوری
نمکبه مقدار دلخواه
فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
مواد فرعیمقدار
برگ کاهوچند برگ
نان باگت یا تستبه تعداد لازم

طرز تهیه ساندویچ تخم‌مرغ آبپز

مرحله ۱: آبپز کردن تخم‌مرغ‌ها

ابتدا تخم‌مرغ‌ها رو داخل یه قابلمه بگذار و روی اونها آب بریز، طوری که آب کامل روی تخم‌مرغ‌ها رو بگیره. بعد قابلمه رو بذار رو حرارت و بذار تخم‌مرغ‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کامل پخته بشن.

مرحله ۲: خیارشور خرد کردن

خیارشورها رو خوب بشور و بعد به صورت ریز خرد کن. می‌تونی برای تنوع و خوشمزگی بیشتر از فلفل دلمه‌ای زرد استفاده کنی و اون رو هم ریز خرد کنی.

مرحله ۳: پوست کندن و خرد کردن تخم‌مرغ‌ها

بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها پختن، اونها رو داخل آب سرد بنداز و بعد از کمی خنک شدن، پوستشون رو بگیر. تخم‌مرغ‌ها رو به صورت ریز و نگینی خرد کن.

مرحله ۴: مخلوط کردن مواد

حالا تخم‌مرغ‌های خرد شده، خیارشور خرد شده و فلفل دلمه‌ای خرد شده رو داخل یه کاسه بریز. سس مایونز، سس خردل، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز رو هم به مواد اضافه کن و خوب هم بزن.

مرحله ۵: آماده‌سازی نان باگت

نان باگت یا نان تست رو باز کن و چند برگ کاهو داخلش قرار بده.

مرحله ۶: اضافه کردن مواد به نان

مواد مخلوط شده رو داخل نان بریز و به طور یکنواخت پخش کن.

مرحله ۷: سرو کردن ساندویچ

ساندویچ تخم‌مرغ آبپز رو می‌تونی همین الان سرو کنی.

مرحله ۸: نوش جان کردن

ساندویچت رو با علاقه و لذت بخور. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 28 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.