طرز تهیه لقمه مکزیکی خوشمزه و ساده یک پیش غذای مجلسی

طرز تهیه لقمه مکزیکی

طرز تهیه لقمه مکزیکی

سلام! می‌خوام بهتون یاد بدم چطور یک لقمه مکزیکی خوشمزه درست کنید. این لقمه‌ها ترکیب فوق‌العاده‌ای از طعم‌ها و رنگ‌ها دارن و برای هر مهمونی یا دورهمی عالی هستن. مواد لازم برای این دستور رو یه کمی تغییر دادم تا هم خاص‌تر باشه و هم طعم بهتری بده. بیایید با هم شروع کنیم!

برای تهیه لقمه مکزیکی، سینه مرغ رو به همراه پیاز و ادویه تفت می‌دیم، بعد سبزیجات مثل فلفل دلمه‌ای، قارچ و ذرت رو اضافه می‌کنیم. پنیر خامه‌ای و جعفری رو اضافه کرده و همه رو خوب مخلوط می‌کنیم. مواد رو داخل یوفکا می‌پیچیم و سرخ می‌کنیم یا داخل فر می‌پزیم تا طلایی و خوشمزه بشه. در آخر با خیارشور و گوجه تزئین و سرو می‌کنیم.

مواد اصلیمقدار
سینه مرغ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگیاز هر سه رنگ ۱/۲ پیمانه
پنیر خامه‌ای۳۰۰ گرم
ذرت کنسرو شده۱۰۰ گرم
یوفکابه مقدار لازم
دیگر موادمقدار
جعفری ساطوری شده۲ ق غذاخوری
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم

طرز تهیه لقمه مکزیکی

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

ابتدا سینه مرغ رو بشورید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز رو پوست بگیرید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن مایع تفت بدید تا سبک و شیشه‌ای بشه. سپس سینه مرغ رو اضافه کنید و ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا) رو بهش بزنید و تفت بدید تا عطر ادویه‌ها بلند بشه.

مرحله ۲: آماده‌سازی سبزیجات

حالا سیب زمینی رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. به همراه کمی روغن و نمک و زردچوبه تفت بدید تا سبک و نرم بشه. قارچ‌ها رو بشورید و اسلایس کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها رو هم خرد کنید. این سبزیجات رو آماده کنید تا به مرغ اضافه کنید.

مرحله ۳: ترکیب سبزیجات با مرغ

قارچ‌های اسلایس شده و فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده رو به تابه مرغ اضافه کنید و خوب تفت بدید. اجازه بدید تا سبزیجات نرم بشن و طعم‌ها به خورد هم برن. سیب زمینی سرخ شده رو هم به مواد مرغی اضافه کنید و کمی تفت بدید تا مواد یکدست بشن.

مرحله ۴: اضافه کردن ذرت

در این مرحله، ذرت کنسرو شده رو به مواد داخل تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. این کار طعم و رنگ بهتری به لقمه‌های مکزیکی شما میده.

مرحله ۵: اضافه کردن پنیر

پنیر خامه‌ای رو به تابه اضافه کنید و با مواد خوب مخلوط کنید تا کاملا ذوب بشه و همه مواد رو پوشش بده. این مرحله باعث میشه مواد داخل لقمه‌ها خامه‌ای و خوشمزه بشن.

مرحله ۶: افزودن جعفری و سیر

جعفری ساطوری شده و سیر خرد شده رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. این کار عطر و طعم تازه‌ای به لقمه‌ها میده و اون‌ها رو خوش‌طعم‌تر می‌کنه.

مرحله ۷: آماده‌سازی یوفکا

یوفکا رو به اندازه‌های مناسب برش بزنید. یه تکه از یوفکا رو بردارید و مقداری از مواد مرغی رو وسطش قرار بدید. یوفکا رو به شکل لقمه بپیچید. این کار رو برای همه مواد تکرار کنید تا لقمه‌های مکزیکی آماده بشن.

مرحله ۸: پختن لقمه‌ها

لقمه‌های آماده شده رو داخل تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید یا در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا طلایی و خوش‌رنگ بشن. این مرحله باعث میشه لقمه‌ها خوشمزه‌تر و تردتر بشن.

مرحله ۹: سرو لقمه‌های مکزیکی

لقمه‌های مکزیکی سرخ شده یا پخته شده رو از تابه یا فر خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. حالا لقمه‌ها آماده سرو هستن.

مرحله ۱۰: تزئین و سرو نهایی

لقمه‌های مکزیکی رو با خیارشور، گوجه‌فرنگی خرد شده یا هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید و نوش جان کنید. این لقمه‌ها میتونن به عنوان یک پیش‌غذا یا وعده اصلی سرو بشن. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.