طرز تهیه لقمه مکزیکی خوشمزه و ساده یک پیش غذای مجلسی
طرز تهیه لقمه مکزیکی
سلام! میخوام بهتون یاد بدم چطور یک لقمه مکزیکی خوشمزه درست کنید. این لقمهها ترکیب فوقالعادهای از طعمها و رنگها دارن و برای هر مهمونی یا دورهمی عالی هستن. مواد لازم برای این دستور رو یه کمی تغییر دادم تا هم خاصتر باشه و هم طعم بهتری بده. بیایید با هم شروع کنیم!
برای تهیه لقمه مکزیکی، سینه مرغ رو به همراه پیاز و ادویه تفت میدیم، بعد سبزیجات مثل فلفل دلمهای، قارچ و ذرت رو اضافه میکنیم. پنیر خامهای و جعفری رو اضافه کرده و همه رو خوب مخلوط میکنیم. مواد رو داخل یوفکا میپیچیم و سرخ میکنیم یا داخل فر میپزیم تا طلایی و خوشمزه بشه. در آخر با خیارشور و گوجه تزئین و سرو میکنیم.
مواد اصلی | مقدار |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمهای رنگی | از هر سه رنگ ۱/۲ پیمانه |
پنیر خامهای | ۳۰۰ گرم |
ذرت کنسرو شده | ۱۰۰ گرم |
یوفکا | به مقدار لازم |
دیگر مواد | مقدار |
جعفری ساطوری شده | ۲ ق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه لقمه مکزیکی
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ
ابتدا سینه مرغ رو بشورید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز رو پوست بگیرید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن مایع تفت بدید تا سبک و شیشهای بشه. سپس سینه مرغ رو اضافه کنید و ادویهها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا) رو بهش بزنید و تفت بدید تا عطر ادویهها بلند بشه.
مرحله ۲: آمادهسازی سبزیجات
حالا سیب زمینی رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. به همراه کمی روغن و نمک و زردچوبه تفت بدید تا سبک و نرم بشه. قارچها رو بشورید و اسلایس کنید. فلفل دلمهایها رو هم خرد کنید. این سبزیجات رو آماده کنید تا به مرغ اضافه کنید.
مرحله ۳: ترکیب سبزیجات با مرغ
قارچهای اسلایس شده و فلفل دلمهایهای خرد شده رو به تابه مرغ اضافه کنید و خوب تفت بدید. اجازه بدید تا سبزیجات نرم بشن و طعمها به خورد هم برن. سیب زمینی سرخ شده رو هم به مواد مرغی اضافه کنید و کمی تفت بدید تا مواد یکدست بشن.
مرحله ۴: اضافه کردن ذرت
در این مرحله، ذرت کنسرو شده رو به مواد داخل تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. این کار طعم و رنگ بهتری به لقمههای مکزیکی شما میده.
مرحله ۵: اضافه کردن پنیر
پنیر خامهای رو به تابه اضافه کنید و با مواد خوب مخلوط کنید تا کاملا ذوب بشه و همه مواد رو پوشش بده. این مرحله باعث میشه مواد داخل لقمهها خامهای و خوشمزه بشن.
مرحله ۶: افزودن جعفری و سیر
جعفری ساطوری شده و سیر خرد شده رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. این کار عطر و طعم تازهای به لقمهها میده و اونها رو خوشطعمتر میکنه.
مرحله ۷: آمادهسازی یوفکا
یوفکا رو به اندازههای مناسب برش بزنید. یه تکه از یوفکا رو بردارید و مقداری از مواد مرغی رو وسطش قرار بدید. یوفکا رو به شکل لقمه بپیچید. این کار رو برای همه مواد تکرار کنید تا لقمههای مکزیکی آماده بشن.
مرحله ۸: پختن لقمهها
لقمههای آماده شده رو داخل تابهای با کمی روغن سرخ کنید یا در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی و خوشرنگ بشن. این مرحله باعث میشه لقمهها خوشمزهتر و تردتر بشن.
مرحله ۹: سرو لقمههای مکزیکی
لقمههای مکزیکی سرخ شده یا پخته شده رو از تابه یا فر خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. حالا لقمهها آماده سرو هستن.
مرحله ۱۰: تزئین و سرو نهایی
لقمههای مکزیکی رو با خیارشور، گوجهفرنگی خرد شده یا هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید و نوش جان کنید. این لقمهها میتونن به عنوان یک پیشغذا یا وعده اصلی سرو بشن. نوش جان!