طرز تهیه چیکن بندری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه چیکن بندری

طرز تهیه چیکن بندری

سلام دوستان! امروز می‌خوام یه غذای خوشمزه و متفاوت بهتون معرفی کنم، اسمش “چیکن بندری” هست. این غذا یه نوع خوراک مرغ با طعمی تند و دلچسبه که خیلی راحت می‌تونید تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید. با هم بریم سراغ دستور پختش!

برای تهیه چیکن بندری، سینه مرغ رو خرد کرده و با پیاز تفت بدید. ادویه‌ها رو اضافه کنید و بعد قارچ، فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی سرخ شده رو به مواد اضافه کنید. رب گوجه فرنگی رو تفت بدید و کمی آب جوش اضافه کنید. وقتی آب کشیده شد، داخل نون ساندویچی بریزید و با خیارشور و گوجه سرو کنید. نوش جان!

ماده اصلیمقدار
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۲ عدد
فلفل دلمه‌ای۱ عدد
قارچ۵ عدد
سیب زمینی۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
ماده فرعیمقدار
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
پولبیبربه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم

طرز تهیه چیکن بندری

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

سینه مرغ رو بشورید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز

پیاز خرد شده رو داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت بدید تا سبک و شیشه‌ای بشه.

مرحله ۳: افزودن مرغ و ادویه‌ها

مرغ‌های خرد شده رو به پیاز اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پولبیبر و پاپریکا تفت بدید تا عطر ادویه‌ها بلند بشه.

مرحله ۴: آماده‌سازی سیب زمینی

سیب زمینی رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. توی یه تابه دیگه با کمی روغن و زردچوبه تفت بدید تا سبک و نرم بشه.

مرحله ۵: آماده‌سازی قارچ و فلفل دلمه‌ای

قارچ‌ها رو بشورید و اسلایس کنید. فلفل دلمه‌ای رو هم خرد کنید.

مرحله ۶: اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه‌ای

قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده رو به مرغ اضافه کنید و تفت بدید تا خوب مخلوط بشن.

مرحله ۷: افزودن سیب زمینی سرخ شده

سیب زمینی‌های سرخ شده رو به مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه کنید و کمی تفت بدید تا مواد یکدست بشن.

مرحله ۸: افزودن رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره.

مرحله ۹: اضافه کردن آب

کمی آب جوش به مواد اضافه کنید تا رب رنگ باز کنه و مواد خوب مخلوط بشن.

مرحله ۱۰: پخت نهایی

وقتی آب اضافه شده به مواد کشیده شد، خوراک رو از روی حرارت بردارید.

مرحله ۱۱: سرو غذا

چیکن بندری رو داخل نان ساندویچی بریزید و با خیارشور و گوجه فرنگی سرو کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 12 مرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.