طرز تهیه چیکن بندری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه چیکن بندری
سلام دوستان! امروز میخوام یه غذای خوشمزه و متفاوت بهتون معرفی کنم، اسمش “چیکن بندری” هست. این غذا یه نوع خوراک مرغ با طعمی تند و دلچسبه که خیلی راحت میتونید تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید. با هم بریم سراغ دستور پختش!
برای تهیه چیکن بندری، سینه مرغ رو خرد کرده و با پیاز تفت بدید. ادویهها رو اضافه کنید و بعد قارچ، فلفل دلمهای و سیب زمینی سرخ شده رو به مواد اضافه کنید. رب گوجه فرنگی رو تفت بدید و کمی آب جوش اضافه کنید. وقتی آب کشیده شد، داخل نون ساندویچی بریزید و با خیارشور و گوجه سرو کنید. نوش جان!
ماده اصلی | مقدار |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ماده فرعی | مقدار |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پولبیبر | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه چیکن بندری
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ
سینه مرغ رو بشورید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز
پیاز خرد شده رو داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت بدید تا سبک و شیشهای بشه.
مرحله ۳: افزودن مرغ و ادویهها
مرغهای خرد شده رو به پیاز اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پولبیبر و پاپریکا تفت بدید تا عطر ادویهها بلند بشه.
مرحله ۴: آمادهسازی سیب زمینی
سیب زمینی رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. توی یه تابه دیگه با کمی روغن و زردچوبه تفت بدید تا سبک و نرم بشه.
مرحله ۵: آمادهسازی قارچ و فلفل دلمهای
قارچها رو بشورید و اسلایس کنید. فلفل دلمهای رو هم خرد کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن قارچ و فلفل دلمهای
قارچ و فلفل دلمهای خرد شده رو به مرغ اضافه کنید و تفت بدید تا خوب مخلوط بشن.
مرحله ۷: افزودن سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینیهای سرخ شده رو به مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه کنید و کمی تفت بدید تا مواد یکدست بشن.
مرحله ۸: افزودن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره.
مرحله ۹: اضافه کردن آب
کمی آب جوش به مواد اضافه کنید تا رب رنگ باز کنه و مواد خوب مخلوط بشن.
مرحله ۱۰: پخت نهایی
وقتی آب اضافه شده به مواد کشیده شد، خوراک رو از روی حرارت بردارید.
مرحله ۱۱: سرو غذا
چیکن بندری رو داخل نان ساندویچی بریزید و با خیارشور و گوجه فرنگی سرو کنید.