طرز تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی خوشمزه به روش فست فودی

طرز تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی

طرز تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی

سلام به همه! امروز می‌خوایم یه غذای خوشمزه به اسم “ساندویچ هات داگ نیویورکی” درست کنیم. این ساندویچ با ترکیب طعم‌های متنوع و لذیذ، می‌تونه یه غذای سریع و پرانرژی برای وقتایی باشه که وقت زیادی برای آشپزی ندارید. حالا بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه.

برای تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی، اول هات داگ‌ها رو بجوشونید و بعد قارچ‌ها رو با روغن تفت بدید. ذرت رو اضافه کنید و مخلوط کنید. پنیر خامه‌ای، خامه و ادویه‌ها رو اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست بشه. پنیر پیتزا رو روی مخلوط بریزید و درب قابلمه رو بذارید تا پنیر آب بشه. هات داگ‌ها رو توی تابه سرخ کنید و داخل نان هات داگ بذارید. سس رو روش بریزید، جعفری و پیاز کاراملی شده اضافه کنید و نوش جان کنید!

مواد اصلی برای ۲ نفرمقدار
هات داگ۲ عدد
قارچ۸ عدد
ذرت۱/۳ پیمانه
خامه۱ ق غذاخوری
پنیر خامه‌ای۱.۵ ق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار لازم
سس خردل۱ ق چای‌خوری
جعفری۲.۵ ق غذاخوری
پیاز کاراملی۲.۵ ق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا، پودر سیربه مقدار لازم
مواد دیگرمقدار
روغن زیتون۱ ق غذاخوری
نان هات داگ۲ عدد

طرز تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی

مرحله ۱: جوشاندن هات داگ

ابتدا داخل یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس هات داگ‌ها را بدون پوست کندن داخل آب قرار دهید و بگذارید تا برای ۷ دقیقه پخته شوند.

مرحله ۲: آماده‌سازی قارچ

قارچ‌ها را بشویید و اسلایس کنید. سپس آن‌ها را به همراه کمی روغن زیتون داخل تابه تفت دهید تا سبک شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن ذرت

ذرت بخارپز شده را به قارچ‌های تفت داده شده اضافه کنید. می‌توانید از ذرت بخارپز شده یا کنسرو استفاده کنید.

مرحله ۴: بخارپز کردن ذرت (در صورت نیاز)

برای بخارپز کردن ذرت‌ها، آن‌ها را داخل سبد ریخته و روی قابلمه قرار دهید. داخل قابلمه کمی آب بریزید و درب قابلمه را بسته و بگذارید تا ذرت‌ها پخته شوند.

مرحله ۵: افزودن پنیر خامه‌ای و خامه

پنیر خامه‌ای و خامه را به قارچ و ذرت اضافه کنید. سپس ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا، پودر سیر) را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله ۶: ذوب کردن پنیر پیتزا

در انتها و موقع سرو، پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا پنیر ذوب شود.

مرحله ۷: سرخ کردن هات داگ

زمانی که هات داگ‌ها پخته شدند، آن‌ها را از غلاف خارج کرده و داخل یک تابه به همراه کمی کره و روغن تفت دهید تا خوب طلایی شوند.

مرحله ۸: آماده‌سازی نان هات داگ

نان هات داگ را برش بزنید و هات داگ‌ها را وسط آن قرار دهید.

مرحله ۹: اضافه کردن سس

از سس تهیه شده روی هات داگ‌ها بریزید.

مرحله ۱۰: افزودن جعفری و پیاز کاراملی

کمی جعفری و پیاز کاراملی شده روی ساندویچ‌ها بریزید و سرو کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.