طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو
سلام دوستان! امروز میخواهیم یه ساندویچ خوشمزه به اسم ساندویچ مرغ هالوپینو درست کنیم. این ساندویچ خیلی راحت و سریع آماده میشه و خیلی هم خوشمزهست. اگه شما هم عاشق ترکیب مرغ با یه کمی تندی هالوپینو هستید، حتماً از این ساندویچ خوشتون میاد. بریم سراغ دستور پختش!
برای تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو، اول سینه مرغ رو نازک کنید و با سس سویا و ادویهها مزهدار کنید. بعد گریل کنید یا سرخش کنید. سس مخصوص با خیارشور، مایونز و خردل درست کنید. نان ساندویچی رو از وسط نصف کنید و با سس بپوشونید. مرغ، پنیر، فلفل هالوپینو، زیتون و گوجه فرنگی رو روی هم بچینید و ساندویچ رو گرم کنید تا پنیر ذوب بشه. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
سینه مرغ | ۱ عدد |
فلفل هالوپینو | ۷ عدد |
پنیر چدار ورقه ای | ۲ عدد |
زیتون سبز اسلایس شده | ۱/۴ پیمانه |
گوجه فرنگی گیلاسی | ۳ عدد |
مواد دیگر | مقدار |
سس سویا | ۱ قاشق غذا خوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
سس خردل | ۱ قاشق چای خوری |
خیارشور | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
نان ساندویچی | ۲ عدد |
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، ادویه مرغ، پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ
سینه مرغ رو بدون استخوان کنید و به دو برش تقسیم کنید. برشها رو روی نایلون قرار بدید و با بیفتک کمی بکوبید تا نازک بشه. بعد با سس سویا و ادویهها خوب ماساژ بدید و نیم ساعت بذارید مزهدار بشه.
مرحله ۲: گریل کردن مرغ
تابه گریل رو کمی چرب کنید و مرغ رو داخل تابه بذارید تا مغزپخت بشه. دقت کنید مرغ رو نباید بیش از حد سرخ کنید تا آب اضافیش کشیده نشه و کمی آبدار بمونه.
مرحله ۳: سرخ کردن مرغ (اختیاری)
میتونید مرغ رو داخل آرد، بعد تخممرغ و پودر سوخاری بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید تا کاملا برشته بشه.
مرحله ۴: تهیه سس مخصوص
خیارشور رو رنده ریز کنید و با سس مایونز، سس خردل، روغن زیتون و کمی فلفل سیاه خوب مخلوط کنید تا یک سس یکدست بدست بیاد.
مرحله ۵: آمادهسازی نان ساندویچ
نانهای ساندویچی رو از وسط به دو نیم کنید و از سس مخصوص روی هر نیمه بزنید.
مرحله ۶: چیدن مواد ساندویچ
به ترتیب، سینه مرغ، پنیر ورقهای، فلفل هالوپینو، زیتون اسلایس شده و گوجه فرنگی گیلاسی رو روی هم قرار بدید. میتونید در لایه آخر کمی پیاز خلالی شده هم اضافه کنید.
مرحله ۷: گرم کردن ساندویچ
ساندویچها رو داخل ساندویچساز قرار بدید تا پنیر ذوب بشه. یا میتونید داخل تابه گریل بذارید و کمی فشار بدید تا فشرده و پنیر ذوب بشه.