طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی به سبک خانگی و خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی

طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی

سلام بچه‌ها! امروز قراره یه ساندویچ خوشمزه و سریع درست کنیم، به اسم ساندویچ جگر گوسفندی. این ساندویچ هم مقوی، هم خوشمزه و درست کردنش هم کلی حال می‌ده. مواد اولیه‌اش رو از مغازه بگیرین و بریم واسه درست کردنش.

برای تهیه ساندویچ جگر گوسفندی، ابتدا جگرها رو شسته و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم. بعد با آرد مخلوط کرده و آرد اضافی رو الک می‌کنیم. جگرها رو با ادویه‌ها در تابه سرخ می‌کنیم و رب گوجه‌فرنگی رو هم جداگانه تفت می‌دیم. گوجه، پیاز و جعفری رو خرد کرده و با هم مخلوط می‌کنیم. نان رو با سس ربی آغشته کرده و مواد رو داخلش می‌ریزیم. ساندویچ‌ها رو گریل می‌کنیم تا برشته بشن و بعدش آماده‌ی سرو هستن. نوش جان!

مواد اصلی برای ۲ نفرمقدار
جگر گوسفندی۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
آرد۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۲ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ جگر گوسفندی

مرحله ۱: شستن و آماده‌سازی جگر

جگر را از بسته‌بندی خارج کنید و داخل یک کاسه آب سرد قرار دهید و خوب بشویید تا لکه‌های خونی آن از بین برود. سپس جگرها را روی تخته کار قرار داده و به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

مرحله ۲: آرد زدن به جگر

آرد را به جگر اضافه کنید و هم بزنید تا همه تکه‌های جگر به آرد آغشته شوند. سپس جگرها را داخل الک ریخته و الک کنید تا آرد اضافی از بین برود.

مرحله ۳: سرخ کردن جگر

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و جگرها را داخل تابه قرار دهید. همه ادویه‌ها از جمله نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن را به جگرها اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه همه اطراف جگرها را خوب سرخ کنید. دقت کنید که جگرها بیش از حد سرخ نشوند تا خشک و بد مزه نشوند.

مرحله ۴: تفت دادن رب

داخل یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و رب گوجه‌فرنگی را خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۵: آماده‌سازی سبزیجات

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و به صورت اسلایسی برش بزنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز خرد کنید. جعفری را پس از پاک کردن و شستن، ساطوری ریز خرد کنید.

مرحله ۶: ترکیب سبزیجات

داخل یک ظرف، گوجه‌فرنگی‌های برش زده، پیازهای خلالی و جعفری ساطوری شده را ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله ۷: آماده‌سازی نان

نان تافتون یا باگت را بردارید و داخل آن را با سس ربی که قبلاً آماده کرده‌اید، آغشته کنید.

مرحله ۸: پر کردن نان

داخل نان از جگرهای سرخ شده قرار دهید و بعد از آن، مخلوط گوجه‌فرنگی، پیاز و جعفری را اضافه کنید. نان را به صورت رول پیچیده و آماده کنید.

مرحله ۹: گریل کردن ساندویچ

ساندویچ را داخل توری یا گریل یا ساندویچ‌ساز قرار دهید و به مدت چند دقیقه هر دو طرف ساندویچ را گریل کنید تا خوب گرم و برشته شود.

مرحله ۱۰: سرو ساندویچ

ساندویچ را از گریل خارج کرده و در بشقاب قرار دهید. حالا ساندویچ جگر گوسفندی خوشمزه‌تون آماده‌ست. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 22 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.