طرز تهیه کدو برگر گیاهی و خوشمزه بدون گوشت برای یک وعده سالم

طرز تهیه کدو برگر فاقد گوشت

طرز تهیه کدو برگر فاقد گوشت

سلام! امروز می‌خوایم با هم یه غذای خوشمزه و سالم درست کنیم: کدو برگر فاقد گوشت. این برگر بدون گوشت خیلی ساده و سریع آماده میشه و طعم بی‌نظیری داره. مواد اصلیش کدو سبز و شوید هست که با ادویه‌های خوشمزه ترکیب میشن و یه برگر عالی می‌سازن. خب، بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه‌اش!

برای تهیه کدو برگر فاقد گوشت، کدوها رو بشورید و پوست بگیرید و رنده کنید، بعد تخم‌مرغ‌ها رو با شوید، ادویه‌ها و سیر مخلوط کنید و به کدوها اضافه کنید. پودر سوخاری رو کم کم بهش اضافه کنید تا مواد منسجم بشن. حالا برگرها رو شکل بدید و توی تابه با کمی روغن سرخ کنید. اگه دوست داشتید، روش پنیر بذارید و داخل نان همبرگر سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
کدو سبز۲ عدد
شوید تازه۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
سیر رنده شده۳ حبه
پودر سوخاری۶ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کدو برگر فاقد گوشت

مرحله ۱: آماده‌سازی کدو

ابتدا کدوها رو خوب بشورید و پوستشون رو با پوست‌کن بگیرید. بعد با یک رنده ریز یا درشت، کدوها رو رنده کنید. حالا از کدوهای رنده شده بردارید و در دست گلوله کنید و آبشون رو حسابی بگیرید تا در نهایت یه همبرگر منسجم داشته باشید.

مرحله ۲: آماده‌سازی تخم مرغ و شوید

تخم مرغ‌ها رو داخل یک کاسه بریزید و با چنگال بزنید تا از لختگی دربیان. سپس شوید تازه خرد شده رو به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشن.

مرحله ۳: اضافه کردن ادویه‌ها و سیر

حالا ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه) و سیر رنده شده رو به مخلوط تخم مرغ و شوید اضافه کنید. همه مواد رو خوب هم بزنید تا یکدست بشن.

مرحله ۴: ترکیب مواد

مخلوط تخم مرغ و شوید رو به کدوهای رنده شده اضافه کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی بدست بیاد.

مرحله ۵: اضافه کردن پودر سوخاری

پودر سوخاری رو کم کم به مخلوط کدو و تخم مرغ اضافه کنید. مخلوط رو هم بزنید تا زمانی که مواد منسجم و یکدست بشن. ممکنه نیاز باشه کمی بیشتر از مقدار داده شده پودر سوخاری اضافه کنید، پس کم کم اضافه کنید.

مرحله ۶: شکل دادن به برگرها

داخل یک تابه معمولی یا تابه گریل کمی روغن بریزید. دستکش بپوشید و از مواد کدو بردارید و در دست به شکل گرد حالت بدید. یا می‌تونید از برگر زن استفاده کنید تا به شکل یکنواخت‌تر دربیاد.

مرحله ۷: پختن برگرها

برگرهای شکل داده شده رو داخل روغن داغ گریل یا سرخ کنید. هر طرف برگرها رو تا زمانی که طلایی و خوش‌رنگ بشن سرخ کنید.

مرحله ۸: افزودن پنیر (اختیاری)

در صورت دلخواه، می‌تونید در انتها پنیر ورقه‌ای روی برگرها قرار بدید تا کمی آب بشه و بعد داخل نان همبرگر قرار بدید.

مرحله ۹: سرو کردن

کدو برگرهای خوشمزه‌تون رو داخل نان همبرگر بذارید و با سس و مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 24 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.