طرز تهیه کدو برگر گیاهی و خوشمزه بدون گوشت برای یک وعده سالم
طرز تهیه کدو برگر فاقد گوشت
سلام! امروز میخوایم با هم یه غذای خوشمزه و سالم درست کنیم: کدو برگر فاقد گوشت. این برگر بدون گوشت خیلی ساده و سریع آماده میشه و طعم بینظیری داره. مواد اصلیش کدو سبز و شوید هست که با ادویههای خوشمزه ترکیب میشن و یه برگر عالی میسازن. خب، بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیهاش!
برای تهیه کدو برگر فاقد گوشت، کدوها رو بشورید و پوست بگیرید و رنده کنید، بعد تخممرغها رو با شوید، ادویهها و سیر مخلوط کنید و به کدوها اضافه کنید. پودر سوخاری رو کم کم بهش اضافه کنید تا مواد منسجم بشن. حالا برگرها رو شکل بدید و توی تابه با کمی روغن سرخ کنید. اگه دوست داشتید، روش پنیر بذارید و داخل نان همبرگر سرو کنید. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
کدو سبز | ۲ عدد |
شوید تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیر رنده شده | ۳ حبه |
پودر سوخاری | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کدو برگر فاقد گوشت
مرحله ۱: آمادهسازی کدو
ابتدا کدوها رو خوب بشورید و پوستشون رو با پوستکن بگیرید. بعد با یک رنده ریز یا درشت، کدوها رو رنده کنید. حالا از کدوهای رنده شده بردارید و در دست گلوله کنید و آبشون رو حسابی بگیرید تا در نهایت یه همبرگر منسجم داشته باشید.
مرحله ۲: آمادهسازی تخم مرغ و شوید
تخم مرغها رو داخل یک کاسه بریزید و با چنگال بزنید تا از لختگی دربیان. سپس شوید تازه خرد شده رو به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشن.
مرحله ۳: اضافه کردن ادویهها و سیر
حالا ادویهها (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه) و سیر رنده شده رو به مخلوط تخم مرغ و شوید اضافه کنید. همه مواد رو خوب هم بزنید تا یکدست بشن.
مرحله ۴: ترکیب مواد
مخلوط تخم مرغ و شوید رو به کدوهای رنده شده اضافه کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی بدست بیاد.
مرحله ۵: اضافه کردن پودر سوخاری
پودر سوخاری رو کم کم به مخلوط کدو و تخم مرغ اضافه کنید. مخلوط رو هم بزنید تا زمانی که مواد منسجم و یکدست بشن. ممکنه نیاز باشه کمی بیشتر از مقدار داده شده پودر سوخاری اضافه کنید، پس کم کم اضافه کنید.
مرحله ۶: شکل دادن به برگرها
داخل یک تابه معمولی یا تابه گریل کمی روغن بریزید. دستکش بپوشید و از مواد کدو بردارید و در دست به شکل گرد حالت بدید. یا میتونید از برگر زن استفاده کنید تا به شکل یکنواختتر دربیاد.
مرحله ۷: پختن برگرها
برگرهای شکل داده شده رو داخل روغن داغ گریل یا سرخ کنید. هر طرف برگرها رو تا زمانی که طلایی و خوشرنگ بشن سرخ کنید.
مرحله ۸: افزودن پنیر (اختیاری)
در صورت دلخواه، میتونید در انتها پنیر ورقهای روی برگرها قرار بدید تا کمی آب بشه و بعد داخل نان همبرگر قرار بدید.
مرحله ۹: سرو کردن
کدو برگرهای خوشمزهتون رو داخل نان همبرگر بذارید و با سس و مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان!