طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خوشمزه و ساده به روش روسی
طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان
خوراک خاویار بادمجان یه غذای خوشمزه و سالمه که هم به عنوان پیشغذا و هم غذای اصلی میتونه سرو بشه. طرز تهیهش خیلی سادهست و موادش هم راحت پیدا میشه. این خوراک مخصوصا برای مهمونیها خیلی خوبه چون همه ازش خوششون میاد.
برای تهیه خوراک خاویار بادمجان، بادمجانها و گوجهفرنگیها رو کبابی کنید و پوستشون رو بگیرید. پیاز و سیر رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید، بعد گوجهفرنگیها رو اضافه کنید تا آبشون تبخیر بشه. نمک و فلفل بزنید و بادمجانها رو له کنید و اضافه کنید. جعفری خرد شده و آب لیمو رو هم بریزید و تفت بدید. رب گوجهفرنگی رو جداگانه تفت بدید و اضافه کنید. بذارید مواد خوب جا بیفته و با نان سرو کنید.
نام ماده | مقدار |
بادمجان متوسط | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سیر | ۳ حبه |
جعفری تازه | ۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۱.۵ قاشق غذاخوری |
آب لیمو تازه | ۱.۵ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان
مرحله ۱: کبابی کردن بادمجان و گوجه فرنگی
ابتدا بادمجانها رو میشوییم و روی منقل یا گاز با حرارت مستقیم کبابی میکنیم. بعد گوجهفرنگیها رو هم میشوییم و کبابی میکنیم. اگه روی گاز میخواید کباب کنید، میتونید بادمجانها رو سیخ کنید و روی شعله بگیرید. گوجهفرنگیها رو هم به همین روش میتونید کبابی کنید.
مرحله ۲: پوست کندن بادمجان و گوجه فرنگی
بادمجانها و گوجهفرنگیهای کباب شده رو توی بشقاب میذاریم تا خنک بشن. بعد آروم پوستشون رو میکنیم. بادمجانها رو کنار میذاریم و گوجهفرنگیها رو روی تخته ریز خرد میکنیم.
مرحله ۳: خرد کردن پیاز و سیر
پیازها و سیرها رو پوست میگیریم و میشوییم. روی تخته، سیرها رو خلالی و پیازها رو نگینی خرد میکنیم.
مرحله ۴: تفت دادن پیاز و سیر
توی یه تابه روغن زیتون میریزیم و پیاز و سیر خرد شده رو با حرارت کم تفت میدیم تا نرم بشن.
مرحله ۵: اضافه کردن گوجهفرنگی
گوجهفرنگیهای خرد شده رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم تا آب گوجهفرنگیها کاملا تبخیر بشه.
مرحله ۶: اضافه کردن نمک و فلفل
نمک و فلفل سیاه رو روی مواد میپاشیم و مواد رو زیر و رو میکنیم تا ادویهها به خورد مواد برن.
مرحله ۷: آماده کردن بادمجان
بادمجانها رو با گوشتکوب له میکنیم یا با چاقو روی تخته ساطوری خرد میکنیم و به مواد توی تابه اضافه میکنیم.
مرحله ۸: اضافه کردن جعفری و آب لیمو
جعفریها رو میشوییم و توی آبکش میذاریم تا آب اضافیشون خارج بشه. بعد روی تخته ساطوری ریز خردشون میکنیم و با آب لیمو به مواد اضافه میکنیم.
مرحله ۹: تفت دادن نهایی
مواد رو با هم خوب تفت میدیم تا خوراک یکدست بشه. درب تابه رو میذاریم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت کم مواد رو میپزیم تا خوب جا بیفته و روغن بندازه.
مرحله ۱۰: اضافه کردن رب گوجه فرنگی
برای خوشرنگ شدن غذا، توی یه تابه دیگه کمی روغن اسپری میکنیم و ۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی رو توی تابه تفت میدیم تا کمی سرخ بشه و بعد به مواد اضافه میکنیم.
مرحله ۱۱: آماده شدن غذا
حالا خوراک خاویار بادمجان ما آمادهست. میتونید با نان سرو کنید. نوش جان!