طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خوشمزه و ساده به روش روسی

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

خوراک خاویار بادمجان یه غذای خوشمزه و سالمه که هم به عنوان پیش‌غذا و هم غذای اصلی می‌تونه سرو بشه. طرز تهیه‌ش خیلی ساده‌ست و موادش هم راحت پیدا می‌شه. این خوراک مخصوصا برای مهمونی‌ها خیلی خوبه چون همه ازش خوششون میاد.

برای تهیه خوراک خاویار بادمجان، بادمجان‌ها و گوجه‌فرنگی‌ها رو کبابی کنید و پوستشون رو بگیرید. پیاز و سیر رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید، بعد گوجه‌فرنگی‌ها رو اضافه کنید تا آبشون تبخیر بشه. نمک و فلفل بزنید و بادمجان‌ها رو له کنید و اضافه کنید. جعفری خرد شده و آب لیمو رو هم بریزید و تفت بدید. رب گوجه‌فرنگی رو جداگانه تفت بدید و اضافه کنید. بذارید مواد خوب جا بیفته و با نان سرو کنید.

نام مادهمقدار
بادمجان متوسط۴ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز متوسط۲ عدد
سیر۳ حبه
جعفری تازه۵۰ گرم
روغن زیتون۱.۵ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه۱.۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

مرحله ۱: کبابی کردن بادمجان و گوجه فرنگی

ابتدا بادمجان‌ها رو می‌شوییم و روی منقل یا گاز با حرارت مستقیم کبابی می‌کنیم. بعد گوجه‌فرنگی‌ها رو هم می‌شوییم و کبابی می‌کنیم. اگه روی گاز می‌خواید کباب کنید، می‌تونید بادمجان‌ها رو سیخ کنید و روی شعله بگیرید. گوجه‌فرنگی‌ها رو هم به همین روش می‌تونید کبابی کنید.

مرحله ۲: پوست کندن بادمجان و گوجه فرنگی

بادمجان‌ها و گوجه‌فرنگی‌های کباب شده رو توی بشقاب می‌ذاریم تا خنک بشن. بعد آروم پوستشون رو می‌کنیم. بادمجان‌ها رو کنار می‌ذاریم و گوجه‌فرنگی‌ها رو روی تخته ریز خرد می‌کنیم.

مرحله ۳: خرد کردن پیاز و سیر

پیازها و سیرها رو پوست می‌گیریم و می‌شوییم. روی تخته، سیرها رو خلالی و پیازها رو نگینی خرد می‌کنیم.

مرحله ۴: تفت دادن پیاز و سیر

توی یه تابه روغن زیتون می‌ریزیم و پیاز و سیر خرد شده رو با حرارت کم تفت می‌دیم تا نرم بشن.

مرحله ۵: اضافه کردن گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌های خرد شده رو به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم تا آب گوجه‌فرنگی‌ها کاملا تبخیر بشه.

مرحله ۶: اضافه کردن نمک و فلفل

نمک و فلفل سیاه رو روی مواد می‌پاشیم و مواد رو زیر و رو می‌کنیم تا ادویه‌ها به خورد مواد برن.

مرحله ۷: آماده کردن بادمجان

بادمجان‌ها رو با گوشت‌کوب له می‌کنیم یا با چاقو روی تخته ساطوری خرد می‌کنیم و به مواد توی تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ۸: اضافه کردن جعفری و آب لیمو

جعفری‌ها رو می‌شوییم و توی آبکش می‌ذاریم تا آب اضافیشون خارج بشه. بعد روی تخته ساطوری ریز خردشون می‌کنیم و با آب لیمو به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله ۹: تفت دادن نهایی

مواد رو با هم خوب تفت می‌دیم تا خوراک یکدست بشه. درب تابه رو می‌ذاریم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت کم مواد رو می‌پزیم تا خوب جا بیفته و روغن بندازه.

مرحله ۱۰: اضافه کردن رب گوجه فرنگی

برای خوشرنگ شدن غذا، توی یه تابه دیگه کمی روغن اسپری می‌کنیم و ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی رو توی تابه تفت می‌دیم تا کمی سرخ بشه و بعد به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله ۱۱: آماده شدن غذا

حالا خوراک خاویار بادمجان ما آماده‌ست. می‌تونید با نان سرو کنید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.