طرز تهیه ماسالای مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه ماسالای مرغ

طرز تهیه ماسالای مرغ

ماسالای مرغ یه غذای خوشمزه و خوش عطره که خیلی راحت میشه درستش کرد. این غذا ترکیبی از مرغ و ادویه‌های مختلفه که به همراه سیب زمینی و لیمو طعمی بی‌نظیر بهش می‌ده. تو این دستور، همه چیزهایی که نیاز داری رو بهت می‌گم تا بتونی یه ماسالای مرغ خوشمزه درست کنی.

برای تهیه ماسالای مرغ، اول مرغ رو خوب بشور و خشک کن. بعدش یه خمیر از پودر فلفل تند، زنجبیل، خمیر سیر، پودر فلفل، زیره سیاه، عسل، سرکه، کره و نمک درست کن و روی مرغ بمال. بذار مرغ ۲ ساعت مزه‌دار بشه. سیب‌زمینی، پیاز، سیر و لیمو رو ته ظرف بچین و مرغ رو روش بذار. فر رو با دمای ۲۲۰ درجه گرم کن و مرغ رو ۹۰ دقیقه بپز، هر ۳۰ دقیقه روش روغن بزن. بعد از پخت، ۱۵ دقیقه استراحت بده و با سبزیجات سرو کن.

مواد لازممقدار
مرغ۱ عدد
خمیر سیر۱ قاشق چای‌خوری
خمیر زنجبیل۱٫۵ قاشق غذاخوری
پودر فلفل تند۱٫۵ قاشق غذاخوری
پودر فلفل۱ قاشق چای‌خوری
زیره سیاه۱ قاشق چای‌خوری
عسل۲ قاشق غذاخوری
سرکه۱٫۵ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
سیب زمینی۴ عدد
لیمو تازه۱ عدد

طرز تهیه ماسالای مرغ

مرحله ۱: شستشو و خشک کردن مرغ

ابتدا مرغ را کاملا بشویید و سپس اجازه دهید خشک شود. مطمئن شوید که تمام قسمت‌های مرغ خشک شده باشد تا ادویه‌ها به خوبی به آن بچسبند.

مرحله ۲: تهیه خمیر ادویه

پودر فلفل تند، زنجبیل، خمیر سیر، پودر فلفل، زیره سیاه، عسل، سرکه، کره و نمک را با هم ترکیب کنید تا یک خمیر نرم به دست آید. این خمیر به عنوان مرینیت استفاده خواهد شد.

مرحله ۳: آغشته کردن مرغ به خمیر ادویه

خمیر به دست آمده را به تمامی قسمت‌های مرغ آغشته کنید. اطمینان حاصل کنید که خمیر به همه جای مرغ برسد. اگر ماده اضافی باقی ماند، آن را بعد از پخت روی مرغ بریزید.

مرحله ۴: مزه‌دار کردن مرغ

روی مرغ را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت یا بیشتر مزه دار کنید. این کار به ادویه‌ها فرصت می‌دهد تا به خوبی در مرغ نفوذ کنند. اگر وقت دارید، می‌توانید این مرحله را طولانی‌تر کنید.

مرحله ۵: نگهداری در یخچال (اختیاری)

شما می‌توانید فرایند مزه‌دار کردن را در یخچال انجام دهید. اگر مرغ را در یخچال گذاشته‌اید، ۴۵ دقیقه قبل از پخت آن را خارج کنید تا به دمای اتاق برسد.

مرحله ۶: آماده‌سازی ظرف پخت

از یک ظرف مناسب استفاده کنید و سپس سیب زمینی، پیاز، سیر و لیمو را در ته آن بچینید. این مواد به عنوان پایه‌ای برای مرغ عمل می‌کنند و طعم خوبی به آن می‌دهند.

مرحله ۷: قرار دادن مرغ در ظرف

سپس مرغ را روی سبزیجات و لیمو بگذارید. مطمئن شوید که مرغ به درستی در ظرف قرار گرفته باشد و به همه قسمت‌ها دسترسی دارد.

مرحله ۸: گرم کردن فر

فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سلسیوس گرم کنید. این کار باعث می‌شود که فر آماده پختن مرغ باشد و نتیجه بهتری بگیرید.

مرحله ۹: پختن مرغ

حالا مرغ را به مدت ۹۰ دقیقه در فر بپزید. هر ۳۰ دقیقه یک بار مرغ را خارج کنید و روی آن را با روغن آغشته کنید. این کار به مرطوب نگه داشتن مرغ کمک می‌کند.

مرحله ۱۰: استراحت دادن به مرغ

پس از پخت بعد از پخته شدن، روی مرغ را با فویل آلومینیومی بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت کند. این کار باعث می‌شود که مرغ آبدارتر و نرم‌تر شود.

مرحله ۱۱: سرو کردن

در نهایت، مرغ را با سبزیجات پخته شده سرو کنید و از طعم بی‌نظیر ماسالای مرغ لذت ببرید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 27 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.