طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص
سلام دوستان! امروز میخوایم با هم طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص رو یاد بگیریم. این ساندویچ فوقالعاده خوشمزه و راحت تهیه میشه و برای یه وعده غذای سبک و لذیذ خیلی عالیه. پس بدون معطلی بریم سراغ دستور پخت!
برای تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص، سینه مرغ رو با ادویهها و کمی آب بپزید. قارچها و پیاز رو تفت بدید و به همراه مرغ خرد شده مخلوط کنید. بعد، جعفری و پیازچه خرد شده رو با انواع سسها و خیارشور ترکیب کنید. نان ساندویچی رو باز کنید و با سس و مخلوط مرغ پر کنید. ساندویچ آمادهتون رو برش بدید و سرو کنید. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
سینه مرغ | ۱ عدد |
قارچ | ۹ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
جعفری | ۵۰ گرم |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد دیگر | مقدار |
سس رنچ | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
سس گلوریا | نوک قاشق چایخوری |
خیارشور | ۴ عدد |
پیازچه | ۳ دسته |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، برگ بو | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص
مرحله ۱: پختن مرغ
سینه مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، یک عدد برگ بو و دو حبه سیر در قابلمه بگذارید. مقداری آب روی آن بریزید تا مرغ کاملا پخته و آبپز شود. بعد از پخت، مرغ را بگذارید خنک شود.
مرحله ۲: آمادهسازی قارچها
قارچها را بشویید و خشک کنید، سپس اسلایس کنید. حبه سیر باقی مانده را پوره کنید.
مرحله ۳: سرخ کردن پیاز و قارچ
پیاز را خلالی کنید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس قارچها را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود. بعد سیر پوره شده، فلفل سیاه، آویشن و پولبیبر را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله ۴: خرد کردن مرغ
بعد از خنک شدن سینه مرغ، آن را از استخوانها جدا کنید و با چاقو خرد کنید. مرغ خرد شده را در ظرفی بریزید و مخلوط پیاز و قارچ را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۵: آمادهسازی سس
جعفری را پاک کنید و بشویید، سپس ساطوری خرد کنید. پیازچهها را هم به همین ترتیب خرد کنید. همه سسهای گفته شده (سس مایونز، سس رنچ، سس کچاپ، سس خردل، و سس گلوریا) را در یک کاسه بریزید و با خیارشور رنده شده و کمی ادویه مخلوط کنید.
مرحله ۶: آمادهسازی نان
نان ساندویچی را باز کنید. مقداری از سس تهیه شده را روی نان بمالید. چند حلقه گوجه روی آن قرار دهید.
مرحله ۷: پر کردن نان با مواد مرغی
مخلوط مرغ، پیاز و قارچ را روی نان قرار دهید. کمی از سس تهیه شده را روی مواد بریزید.
مرحله ۸: سرو ساندویچ
ساندویچ آماده شده را بسته و آن را به صورت دلخواه برش دهید و سرو کنید. نوش جان!
مطالب جذاب از سراسر وب
- تیپ پاییزی دخترانه از ست های بلوز شلواری تا اُورکت های شیک
- ۱۵ ایده خلاقانه رومیزی چهل تیکه پارچه ای مدرن؛ انتخابی شیک و مدرن
- شیکترین گردنبند گوی طلایی و براق؛ 15 مدل مدرن و لوکس
- ست سه تیکه دخترونه لاکچری؛ ۱۵ طرح بینظیر برای استایلهای رسمی و کژوال
- مانتو بلند خاص پاییزی؛ 15 مدل جذاب برای شیکپوشان پاییز 1403