طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص رو یاد بگیریم. این ساندویچ فوق‌العاده خوشمزه و راحت تهیه می‌شه و برای یه وعده غذای سبک و لذیذ خیلی عالیه. پس بدون معطلی بریم سراغ دستور پخت!

برای تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص، سینه مرغ رو با ادویه‌ها و کمی آب بپزید. قارچ‌ها و پیاز رو تفت بدید و به همراه مرغ خرد شده مخلوط کنید. بعد، جعفری و پیازچه خرد شده رو با انواع سس‌ها و خیارشور ترکیب کنید. نان ساندویچی رو باز کنید و با سس و مخلوط مرغ پر کنید. ساندویچ آماده‌تون رو برش بدید و سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
سینه مرغ۱ عدد
قارچ۹ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
جعفری۵۰ گرم
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
مواد دیگرمقدار
سس رنچ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱/۲ قاشق غذاخوری
سس گلوریانوک قاشق چایخوری
خیارشور۴ عدد
پیازچه۳ دسته
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، برگ بوبه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

مرحله ۱: پختن مرغ

سینه مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، یک عدد برگ بو و دو حبه سیر در قابلمه بگذارید. مقداری آب روی آن بریزید تا مرغ کاملا پخته و آبپز شود. بعد از پخت، مرغ را بگذارید خنک شود.

مرحله ۲: آماده‌سازی قارچ‌ها

قارچ‌ها را بشویید و خشک کنید، سپس اسلایس کنید. حبه سیر باقی مانده را پوره کنید.

مرحله ۳: سرخ کردن پیاز و قارچ

پیاز را خلالی کنید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود. بعد سیر پوره شده، فلفل سیاه، آویشن و پولبیبر را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله ۴: خرد کردن مرغ

بعد از خنک شدن سینه مرغ، آن را از استخوان‌ها جدا کنید و با چاقو خرد کنید. مرغ خرد شده را در ظرفی بریزید و مخلوط پیاز و قارچ را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۵: آماده‌سازی سس

جعفری را پاک کنید و بشویید، سپس ساطوری خرد کنید. پیازچه‌ها را هم به همین ترتیب خرد کنید. همه سس‌های گفته شده (سس مایونز، سس رنچ، سس کچاپ، سس خردل، و سس گلوریا) را در یک کاسه بریزید و با خیارشور رنده شده و کمی ادویه مخلوط کنید.

مرحله ۶: آماده‌سازی نان

نان ساندویچی را باز کنید. مقداری از سس تهیه شده را روی نان بمالید. چند حلقه گوجه روی آن قرار دهید.

مرحله ۷: پر کردن نان با مواد مرغی

مخلوط مرغ، پیاز و قارچ را روی نان قرار دهید. کمی از سس تهیه شده را روی مواد بریزید.

مرحله ۸: سرو ساندویچ

ساندویچ آماده شده را بسته و آن را به صورت دلخواه برش دهید و سرو کنید. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.