طرز تهیه سالمون برگر خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالمون برگر

طرز تهیه سالمون برگر

طرز تهیه سالمون برگر خیلی راحت‌تر از چیزی که فکر می‌کنی! این برگر خوشمزه با ماهی سالمون، سس‌های خوشمزه و ادویه‌جات مختلف درست میشه. حالا بیایید شروع کنیم و ببینیم چطور می‌تونیم یه سالمون برگر خوشمزه درست کنیم که هم خوشمزه باشه و هم مقوی.

برای تهیه سالمون برگر، ابتدا فیله سالمون رو پوره کنید و با گشنیز، پیازچه، سس‌ها و ادویه‌جات مخلوط کنید. مایه رو پهن کنید و برگرها رو قالب بزنید. بعد از استراحت دادن در یخچال، برگرها رو با پودر سوخاری بپوشونید و سرخ کنید تا طلایی بشن. برگرهای آماده رو با نان و مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان!

مواد لازممقدار
فیله ماهی سالمون۵۵۰ گرم
سس خردل۲ ق غذاخوری
گشنیز خرد شده۱/۴ پیمانه
سس مایونز۱ ق غذاخوری
آبلیمو۱ ق غذاخوری
پوست لیموترش رنده‌شده۱ ق چای‌خوری
پودر سوخاری یا پانکو۱ پیمانه
پیازچه خرد شده۲ ساقه
روغن زیتون۲ ق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه سالمون برگر

مرحله ۱: آماده‌سازی ماهی

ابتدا باید پوست و استخوان فیله ماهی سالمون رو جدا کنید. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید. بعد ماهی رو داخل غذاساز، چرخ گوشت یا مخزن گوشت‌کوب برقی بریزید و پوره کنید تا یک خمیر صاف و یکدست به دست بیاد.

مرحله ۲: مخلوط کردن مواد

خمیر سالمون رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. گشنیز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز رو به مقدار دلخواه بهش اضافه کنید. پیازچه خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری، سس خردل، زست لیمو، سس مایونز و آبلیمو رو هم اضافه کنید. همه مواد رو خوب مخلوط کنید تا بوی ماهی از بین بره.

مرحله ۳: فرم دادن برگرها

مایه تهیه شده رو روی یک کاغذ روغنی که با کمی روغن زیتون چرب کردید، قرار بدید. با وردنه خمیر رو به قطر ۲ سانتی‌متر باز کنید. بعد با قالب مخصوص برگرها رو قالب بزنید.

مرحله ۴: استراحت دادن برگرها

برگرهای قالب زده رو داخل پلاستیک بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید. این کار باعث میشه برگرها هم مزه‌دار و هم منسجم‌تر بشن.

مرحله ۵: آماده‌سازی برای سرخ کردن

باقی‌مانده پودر سوخاری یا پانکو رو داخل بشقاب بریزید. برگرها رو از یخچال بیرون بیارید و هر دو طرفشون رو داخل پودر سوخاری بغلتونید تا کاملا پوشیده بشه.

مرحله ۶: سرخ کردن برگرها

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و بذارید کاملا داغ بشه. برگرها رو داخل تابه بذارید و هر دو طرفشون رو به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ بشن.

مرحله ۷: سرو کردن

برگرها برگرهای سرخ شده رو روی دستمال روغن‌گیر بذارید تا روغن اضافی‌شون گرفته بشه. بعد می‌تونید برگرها رو داخل نان همبرگر بذارید و با مخلفات دلخواه مثل کاهو، گوجه‌فرنگی و سس سرو کنید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.