طرز تهیه سالمون برگر خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه سالمون برگر
طرز تهیه سالمون برگر خیلی راحتتر از چیزی که فکر میکنی! این برگر خوشمزه با ماهی سالمون، سسهای خوشمزه و ادویهجات مختلف درست میشه. حالا بیایید شروع کنیم و ببینیم چطور میتونیم یه سالمون برگر خوشمزه درست کنیم که هم خوشمزه باشه و هم مقوی.
برای تهیه سالمون برگر، ابتدا فیله سالمون رو پوره کنید و با گشنیز، پیازچه، سسها و ادویهجات مخلوط کنید. مایه رو پهن کنید و برگرها رو قالب بزنید. بعد از استراحت دادن در یخچال، برگرها رو با پودر سوخاری بپوشونید و سرخ کنید تا طلایی بشن. برگرهای آماده رو با نان و مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان!
مواد لازم | مقدار |
فیله ماهی سالمون | ۵۵۰ گرم |
سس خردل | ۲ ق غذاخوری |
گشنیز خرد شده | ۱/۴ پیمانه |
سس مایونز | ۱ ق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ ق غذاخوری |
پوست لیموترش رندهشده | ۱ ق چایخوری |
پودر سوخاری یا پانکو | ۱ پیمانه |
پیازچه خرد شده | ۲ ساقه |
روغن زیتون | ۲ ق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالمون برگر
مرحله ۱: آمادهسازی ماهی
ابتدا باید پوست و استخوان فیله ماهی سالمون رو جدا کنید. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید. بعد ماهی رو داخل غذاساز، چرخ گوشت یا مخزن گوشتکوب برقی بریزید و پوره کنید تا یک خمیر صاف و یکدست به دست بیاد.
مرحله ۲: مخلوط کردن مواد
خمیر سالمون رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. گشنیز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز رو به مقدار دلخواه بهش اضافه کنید. پیازچه خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری، سس خردل، زست لیمو، سس مایونز و آبلیمو رو هم اضافه کنید. همه مواد رو خوب مخلوط کنید تا بوی ماهی از بین بره.
مرحله ۳: فرم دادن برگرها
مایه تهیه شده رو روی یک کاغذ روغنی که با کمی روغن زیتون چرب کردید، قرار بدید. با وردنه خمیر رو به قطر ۲ سانتیمتر باز کنید. بعد با قالب مخصوص برگرها رو قالب بزنید.
مرحله ۴: استراحت دادن برگرها
برگرهای قالب زده رو داخل پلاستیک بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید. این کار باعث میشه برگرها هم مزهدار و هم منسجمتر بشن.
مرحله ۵: آمادهسازی برای سرخ کردن
باقیمانده پودر سوخاری یا پانکو رو داخل بشقاب بریزید. برگرها رو از یخچال بیرون بیارید و هر دو طرفشون رو داخل پودر سوخاری بغلتونید تا کاملا پوشیده بشه.
مرحله ۶: سرخ کردن برگرها
داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و بذارید کاملا داغ بشه. برگرها رو داخل تابه بذارید و هر دو طرفشون رو به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ بشن.
مرحله ۷: سرو کردن
برگرها برگرهای سرخ شده رو روی دستمال روغنگیر بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. بعد میتونید برگرها رو داخل نان همبرگر بذارید و با مخلفات دلخواه مثل کاهو، گوجهفرنگی و سس سرو کنید. نوش جان!