طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه و مجلسی به سبک بیرونی
طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری
طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری خیلی ساده است و یه غذای خوشمزه برای هر زمانی میتونه باشه. این ساندویچ با مرغ تنوری خوشطعم و مواد تازه تهیه میشه که یه ترکیب عالی رو به وجود میاره. میتونید این ساندویچ رو توی خونه درست کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید تا قدم به قدم این دستور خوشمزه رو یاد بگیرید.
برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری، سینه مرغ رو مکعبی خرد و با پیاز و سیر تفت بدید. ادویهها و فلفل دلمهای رو اضافه کنید و بعد قارچها رو اسلایس کنید و تفت بدید. سس بشامل درست کنید و نان باگت رو خالی کنید. سس و مخلوط مرغ رو داخل نان بریزید و روی اون پنیر رنده شده بریزید. ساندویچها رو توی فر بذارید تا پنیر ذوب بشه و نانها ترد بشن. بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید!
مواد اصلی | مقدار |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمهای رنگی | ۱ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۳ ق غذاخوری |
آرد | ۲ ق غذاخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
سس کچاپ | ۱ ق غذاخوری |
سس چیلی | ۱ ق غذاخوری |
پنیر موزارلا رنده شده | به مقدار لازم |
نان باگت | به مقدار لازم |
مواد دیگر | مقدار |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
ادویه کاری | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ
سینه مرغ رو بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید. خوب بشورید و کنار بگذارید.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز و سیر
پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. کمی روغن توی تابه بریزید و پیاز رو تفت بدید تا سبک و شیشهای بشه. بعد، سیر رو رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا بوی سیر بلند بشه.
مرحله ۳: اضافه کردن مرغ و ادویهها
سینه مرغ رو به همراه تمام ادویهها و کمی نمک به پیاز و سیر اضافه کنید. خوب تفت بدید تا مرغها تغییر رنگ بدن.
مرحله ۴: تفت دادن فلفل
دلمهای فلفل دلمهای رنگی رو خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. تفت بدید تا کمی نرم بشه.
مرحله ۵: آمادهسازی قارچ
قارچها رو بشورید و با دستمال خشک کنید. بعد اسلایس کنید. برای اینکه رنگ قارچها سیاه نشه، میتونید کمی آبلیمو (حدود ۱ قاشق غذاخوری) روی اونها بریزید. بعد به مخلوط مرغ و فلفل دلمهای اضافه کنید و تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه. این مخلوط رو از روی حرارت بردارید.
مرحله ۶: تهیه سس بشامل
روغن رو داخل تابه بریزید و آرد اضافه کنید. خوب تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره. بعد سس کچاپ و سس تای رو اضافه کنید و هم بزنید. شیر هم دمای محیط رو کمکم اضافه کنید و هم بزنید تا گلولههای آرد باز بشه و سس غلیظ بشه. در انتها کمی نمک و آویشن به سس بزنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله ۷: آمادهسازی نان
باگت سر نان باگت رو کمی برش بزنید و داخلش رو کمی خالی کنید. کف نان سس بشامل بریزید.
مرحله ۸: پر کردن نان
با مواد مرغ مایه مرغ و سبزیجات رو داخل نان باگت بریزید. روی اون کمی پنیر رنده شده بریزید.
مرحله ۹: پخت نهایی
در فر ساندویچها رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید تا پنیر ذوب بشه و نانها کمی ترد بشن.
مرحله ۱۰: سرو کردن
ساندویچها رو از فر خارج کنید و بلافاصله سرو کنید. میتونید با سس کچاپ یا چیلی بیشتر سرو کنید. نوش جان!