طرز تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ یک غذای خوشمزه و سالم

طرز تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ

طرز تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ

طرز تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ خیلی ساده و خوشمزه است. با این دستور می‌تونید یه همبرگر گیاهی درست کنید که هم سالمه و هم طعم خوبی داره. مواد لازم هم معمولا توی هر خونه‌ای پیدا میشه و اگه یه چیزی نداشتین، می‌تونید با یه چیز دیگه جایگزینش کنید. بریم سراغ دستور پخت!

برای تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ، اول لوبیا قرمز رو خیس کنید و بپزید. پیاز و سیر رو تفت بدید و قارچ رنده شده رو اضافه کنید. لوبیاهای پخته شده رو له کنید و با مخلوط قارچ و پیاز ترکیب کنید. برگ تربچه و نان تست پودر شده رو اضافه کنید و ورز بدید. مواد رو فرم بدید و بذارید توی یخچال استراحت کنه. بعد سرخ کنید و با نان، کاهو و گوجه سرو کنید. نوش جان!

مواد لازممقدار
لوبیا قرمز۱ پیمانه
قارچ رنده شده۱ پیمانه
برگ سبز تربچه خرد شده۴ ق غذا خوری
نان تست۳ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
سیر۲ حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر تخم گشنیزبه مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر لوبیا قرمز و قارچ

مرحله ۱: خیساندن و پختن لوبیا

ابتدا لوبیا قرمز رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته بشه. بعد لوبیا رو آبکش کنید و با مقداری آب توی قابلمه بریزید و بذارید بپزه تا نرم بشه. می‌تونید از زودپز هم استفاده کنید.

مرحله ۲: آماده‌سازی پیاز و سیر

پیاز رو ریز خرد کنید و با کمی روغن کنجد توی ماهیتابه تفت بدید تا کاراملی بشه. سیرها رو هم پوره کنید و به پیازها اضافه کنید و کمی تفت بدید.

مرحله ۳: افزودن قارچ

قارچ‌های رنده شده رو به پیاز و سیر اضافه کنید و حرارت رو بالا ببرید تا آب قارچ کشیده بشه. در انتها، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه به مواد بزنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله ۴: له کردن لوبیا

لوبیاهای پخته و خنک شده رو با گوشتکوب خوب له کنید تا کاملاً یکدست بشه. سپس مخلوط قارچ و پیاز رو به لوبیا اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۵: افزودن برگ تربچه و تخم گشنیز

برگ تربچه خرد شده رو به مخلوط لوبیا اضافه کنید. نصف قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله ۶: افزودن نان تست پودر شده

نان تست‌ها رو پودر کنید و به مواد اضافه کنید. حالا مواد رو خوب ورز بدید تا کاملاً منسجم بشه و شکل بگیره.

مرحله ۷: فرم دادن همبرگرها

از مواد آماده شده، به اندازه یه توپ کوچیک بردارید و با دست گرد کنید و سپس پهن کنید. همبرگرها رو توی بشقاب قرار بدید و برای ۱ ساعت توی یخچال استراحت بدید.

مرحله ۸: سرخ کردن همبرگرها

توی یه ماهیتابه کمی روغن دلخواه بریزید و بذارید داغ بشه. همبرگرها رو توی ماهیتابه بذارید و هر طرفشون رو سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ بشن.

مرحله ۹: سرو کردن

همبرگرهای سرخ شده رو با نان همبرگر، کاهو و گوجه‌فرنگی سرو کنید. این همبرگرها یه غذای سالم و خوشمزه هستن که می‌تونید توی ناهار یا شام سرو کنید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 15 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.