طرز تهیه تست مرغ و ذرت خوشمزه و فوری برای شام حاضری

طرز تهیه تست مرغ و ذرت

طرز تهیه تست مرغ و ذرت

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم طرز تهیه تست مرغ و ذرت رو یاد بگیریم. این غذا خیلی خوشمزه و راحت درست میشه و می‌تونید به عنوان یه وعده کامل ازش لذت ببرید. برای شروع بریم سراغ مواد لازم.

برای تهیه تست مرغ و ذرت، اول سینه مرغ رو خرد کن و با پیاز تفت بده تا سرخ بشه. بعد فلفل دلمه‌ای و ذرت رو اضافه کن و تفت بده. تابه رو از حرارت بردار، جعفری و پنیر رو اضافه کن و خوب هم بزن. نان تست رو آماده کن، گوجه و خیارشور بذار و مواد مرغی رو روشون بریز. نان تست دیگه رو بذار روش و توی تابه گریل یا ساندویچ‌ساز برشته کن. نوش جان!

مواد لازم اصلیمقدار
سینه یا فیله مرغ۱ عدد
ذرت بخارپز شده۱/۳ پیمانه
فلفل دلمه‌ای۱ عدد
پنیر گودا یا پیتزابه مقدار لازم
مواد دیگرمقدار
پیاز۱ عدد
جعفری ساطوری شده۴ ق غذا خوری
پنیر خامه‌ای۲ ق غذا خوری
گوجه فرنگی۲ عدد
خیارشور۴ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه تست مرغ و ذرت

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

سینه مرغ رو بدون استخوان کن و به صورت نواری یا مکعبی خرد کن. می‌تونی از فیله مرغ هم استفاده کنی. جعفری رو ساطوری ریز خرد کن و کنار بذار. ذرت رو بخارپز کن یا از کنسرو ذرت استفاده کن.

مرحله ۲: خرد کردن پیاز

پیاز رو پوست بگیر و نگینی ریز خرد کن. داخل تابه با کمی روغن تفت بده تا سبک بشه.

مرحله ۳: اضافه کردن مرغ

مرغ خرد شده رو به تابه اضافه کن. ادویه‌ها و کمی نمک رو هم بریز و تفت بده تا مرغ‌ها خوب سرخ بشن و تغییر رنگ بدن.

مرحله ۴: اضافه کردن فلفل دلمه و ذرت

فلفل دلمه‌ای خرد شده و ذرت رو به تابه اضافه کن و یک تفت کوچیک بده.

مرحله ۵: مخلوط کردن مواد

تابه رو از روی حرارت بردار و جعفری ساطوری شده، پنیر گودا و پنیر خامه‌ای رو اضافه کن. مواد رو خوب هم بزن تا مخلوط بشن.

مرحله ۶: آماده‌سازی نان

تست نان‌های تست رو روی سطح کار قرار بده. گوجه‌ها رو حلقه‌ای برش بزن و روی نان‌ها قرار بده. خیارشور رو هم اضافه کن.

مرحله ۷: اضافه کردن مواد

مرغی مواد مرغی رو روی نان تست قرار بده و یک نان تست دیگه روی اون بذار.

مرحله ۸: تست کردن نان‌ها

نان‌های تست شده رو داخل تابه گریل قرار بده تا خوب تست و برشته بشن. یا می‌تونی از ساندویچ‌ساز استفاده کنی.

مرحله ۹: سرو و نوش جان

تست مرغ و ذرت آماده‌ست. حالا می‌تونی نوش جان کنی و از طعم فوق‌العاده‌ش لذت ببری!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 11 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.