طرز تهیه تاکو مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه تاکو مرغ

طرز تهیه تاکو مرغ

طرز تهیه تاکو مرغ خیلی آسونه و خوشمزست. با این دستور می‌تونید توی خونه یه غذای خوشمزه درست کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید. مواد لازم هم خیلی معمولی و در دسترسه، فقط کافیه چند تا ماده رو با هم ترکیب کنید و یه غذای جذاب برای خودتون و خانواده‌تون درست کنید. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه تاکو مرغ.

برای تهیه تاکو مرغ، اول سینه مرغ، فلفل دلمه، پیاز، سیر و قارچ رو خرد کنید و آماده کنید. بعد مرغ‌ها رو توی تابه با روغن سرخ کنید، پیاز و سیر رو اضافه کنید تا طلایی بشن. ادویه‌ها رو اضافه کنید و بعد فلفل دلمه‌ها رو هم تفت بدید. خامه و قارچ پخته شده رو اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید. مواد رو توی نان‌های پیتا بریزید و پنیر موزارلا بپاشید. توی فر یا تابه بپزید تا پنیرها ذوب بشن. نوش جان!

مواد لازم اصلیمقدار
سینه مرغ۲ عدد
فلفل دلمه سبز۱/۲ عدد
فلفل دلمه نارنجی۱/۲ عدد
قارچ۵ عدد
پیاز سفید۱ عدد
سیر۲ حبه
خامه۱۰۰ میلی لیتر
فلفل تند قرمز۱ عدد
نان پیتا۵ عدد
پنیر موزارلا۱۰۰ گرم
دیگر مواد لازممقدار
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاریبه میزان لازم

طرز تهیه تاکو مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد

سینه‌های مرغ رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمه سبز و نارنجی رو هم بشورید و نگینی خرد کنید. سیرها رو پوره کنید و پیاز سفید رو هم نگینی خرد کنید. فلفل تند قرمز رو بشورید و کنار بذارید. قارچ‌ها رو بشورید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله ۲: پخت قارچ

قارچ‌های خرد شده رو داخل قابلمه‌ای با مقدار کمی آب بریزید و بپزید. یک قاشق چای‌خوری آبلیمو اضافه کنید تا قارچ‌ها سیاه نشن. وقتی قارچ‌ها پختن، کنار بذارید.

مرحله ۳: تفت دادن مرغ

توی یه تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا گرم بشه. بعد، مرغ‌های نگینی خرد شده رو توی تابه بریزید و تفت بدید تا رنگشون عوض بشه و همه طرفشون طلایی بشه.

مرحله ۴: اضافه کردن پیاز و سیر

پیاز نگینی خرد شده و سیر پوره شده رو به مرغ‌ها اضافه کنید و تفت بدید تا پیازها سبک و طلایی بشن.

مرحله ۵: اضافه کردن ادویه‌ها

ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم ادویه‌ها به خورد مواد بره.

مرحله ۶: اضافه کردن فلفل دلمه

فلفل دلمه‌های سبز و نارنجی خرد شده رو به تابه اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت بدید تا نرم بشن.

مرحله ۷: اضافه کردن خامه و قارچ

خامه و قارچ‌های پخته شده رو به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا مواد با هم ترکیب بشن. بعد شعله رو خاموش کنید و تابه رو کنار بذارید.

مرحله ۸: آماده‌سازی نان‌ها

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. نان‌های پیتا رو روی سطح کار قرار بدید و از مواد مرغ توی هر نان بریزید. نان‌ها رو کنار هم توی سینی فر بچینید و روی هر کدوم مقداری پنیر موزارلا بپاشید.

مرحله ۹: پخت تاکو در فر

سینی رو به مدت چند دقیقه داخل فر بذارید تا پنیرها ذوب بشن و روی نان‌ها طلایی بشه. بعد سینی رو از فر بیرون بیارید.

مرحله ۱۰: سرو تاکوها

تاکوهای آماده شده رو داخل ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. اگر فر ندارید، می‌تونید توی تابه هم درست کنید. کاغذ روغنی کف تابه بذارید، تاکوها رو روش بچینید و درب تابه رو بذارید تا پنیرها ذوب بشن. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 16 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.