طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری خوشمزه و سنتی در منزل
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری
این ساندویچ خوشمزه و مقوی، ترکیبی از مرغ، قارچ و سبزیجات هست که خیلی راحت میتونی تو خونه درست کنی. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری خیلی سادهست و با چند تا مواد اولیه میتونی یه غذای عالی درست کنی. با ما همراه باش تا یاد بگیری چطوری این ساندویچ خوشمزه رو درست کنی.
برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری، اول مواد رو خرد و آماده کنید. پیاز رو تفت بدید تا طلایی بشه، بعد مرغ رو اضافه کنید و بپزید. سیبزمینیها و قارچها رو اضافه کنید و تفت بدید. فلفل دلمهای و ادویهها رو بریزید و در آخر رب گوجهفرنگی رو اضافه کنید. همه مواد رو مخلوط کنید تا طعمدار بشن. نان باگت رو برش بدید و از مواد داخلش بریزید. حالا ساندویچ خوشمزه شما آمادهست!
مواد اصلی | مقدار |
سینه مرغ | ۱ عدد |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
نان باگت | ۲ عدد |
مواد دیگر | مقدار |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ
سینه مرغ رو بشورید و روی تخته برش نگینی خرد کنید. اجازه بدید آب اضافی مرغ خارج بشه.
مرحله ۲: آمادهسازی قارچ
قارچها رو بشورید و پوست روی قارچها رو بگیرید و نگینی خرد کنید.
مرحله ۳: آمادهسازی سیبزمینی
سیبزمینیها رو بشورید و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مرحله ۴: آمادهسازی فلفل دلمه
فلفل دلمهای رو بشورید، سرش رو ببرید و نگینی خرد کنید. میتونید از فلفل دلمهای رنگی استفاده کنید.
مرحله ۵: آمادهسازی پیاز
پیاز رو بشورید و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. همه مواد رو کنار بذارید.
مرحله ۶: تفت دادن پیاز
در تابهای مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بذارید. پیازهای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا سبک و طلایی بشه.
مرحله ۷: پختن مرغ
مرغهای خرد شده رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید تا با حرارت ملایم پخته بشن.
مرحله ۸: اضافه کردن سیبزمینی
سیبزمینیهای خرد شده رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا همه طرف مواد طلایی و پخته بشه.
مرحله ۹: اضافه کردن قارچ
قارچها رو به پیاز اضافه کنید و ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو بریزید تا قارچها سیاه نشن. تفت بدید تا قارچها از خامی خارج بشن و مقداری بپزن.
مرحله ۱۰: اضافه کردن فلفل دلمهای و ادویهها
فلفل دلمهایهای خرد شده رو به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز اضافه کنید. هم بزنید تا فلفل دلمهایها نرم بشن و از خامی خارج بشن.
مرحله ۱۱: اضافه کردن رب گوجه
رب گوجهفرنگی رو اضافه کنید و در صورت نیاز مقداری روغن اضافه کنید. رب رو تفت بدید تا رنگ باز کنه و مواد رو هم بزنید تا همه مواد رنگ رب گوجهفرنگی رو بگیرن. زیر شعله رو خاموش کنید.
مرحله ۱۲: آمادهسازی نان باگت
نان باگت رو با چاقوی تیز از طول برش بدید و خمیر داخل نان رو خارج کنید. از مواد آماده شده به ساندویچ اضافه کنید. میتونید از گوجه و خیارشور هم استفاده کنید. ساندویچ رو به ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید. با سس کچاپ یا خردل سرو کنید. نوش جان!