طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری خوشمزه و سنتی در منزل

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری

این ساندویچ خوشمزه و مقوی، ترکیبی از مرغ، قارچ و سبزیجات هست که خیلی راحت می‌تونی تو خونه درست کنی. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری خیلی ساده‌ست و با چند تا مواد اولیه می‌تونی یه غذای عالی درست کنی. با ما همراه باش تا یاد بگیری چطوری این ساندویچ خوشمزه رو درست کنی.

برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری، اول مواد رو خرد و آماده کنید. پیاز رو تفت بدید تا طلایی بشه، بعد مرغ رو اضافه کنید و بپزید. سیب‌زمینی‌ها و قارچ‌ها رو اضافه کنید و تفت بدید. فلفل دلمه‌ای و ادویه‌ها رو بریزید و در آخر رب گوجه‌فرنگی رو اضافه کنید. همه مواد رو مخلوط کنید تا طعم‌دار بشن. نان باگت رو برش بدید و از مواد داخلش بریزید. حالا ساندویچ خوشمزه شما آماده‌ست!

مواد اصلیمقدار
سینه مرغ۱ عدد
قارچ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
نان باگت۲ عدد
مواد دیگرمقدار
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

سینه مرغ رو بشورید و روی تخته برش نگینی خرد کنید. اجازه بدید آب اضافی مرغ خارج بشه.

مرحله ۲: آماده‌سازی قارچ

قارچ‌ها رو بشورید و پوست روی قارچ‌ها رو بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله ۳: آماده‌سازی سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها رو بشورید و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله ۴: آماده‌سازی فلفل دلمه

فلفل دلمه‌ای رو بشورید، سرش رو ببرید و نگینی خرد کنید. می‌تونید از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید.

مرحله ۵: آماده‌سازی پیاز

پیاز رو بشورید و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. همه مواد رو کنار بذارید.

مرحله ۶: تفت دادن پیاز

در تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بذارید. پیازهای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا سبک و طلایی بشه.

مرحله ۷: پختن مرغ

مرغ‌های خرد شده رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید تا با حرارت ملایم پخته بشن.

مرحله ۸: اضافه کردن سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌های خرد شده رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا همه طرف مواد طلایی و پخته بشه.

مرحله ۹: اضافه کردن قارچ

قارچ‌ها رو به پیاز اضافه کنید و ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو بریزید تا قارچ‌ها سیاه نشن. تفت بدید تا قارچ‌ها از خامی خارج بشن و مقداری بپزن.

مرحله ۱۰: اضافه کردن فلفل دلمه‌ای و ادویه‌ها

فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده رو به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز اضافه کنید. هم بزنید تا فلفل دلمه‌ای‌ها نرم بشن و از خامی خارج بشن.

مرحله ۱۱: اضافه کردن رب گوجه

رب گوجه‌فرنگی رو اضافه کنید و در صورت نیاز مقداری روغن اضافه کنید. رب رو تفت بدید تا رنگ باز کنه و مواد رو هم بزنید تا همه مواد رنگ رب گوجه‌فرنگی رو بگیرن. زیر شعله رو خاموش کنید.

مرحله ۱۲: آماده‌سازی نان باگت

نان باگت رو با چاقوی تیز از طول برش بدید و خمیر داخل نان رو خارج کنید. از مواد آماده شده به ساندویچ اضافه کنید. می‌تونید از گوجه و خیارشور هم استفاده کنید. ساندویچ رو به ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید. با سس کچاپ یا خردل سرو کنید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.