طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکیه ای خوشمزه و ساده یک غذای عالی و بی دردسر
طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکیه ای
سلام! امروز میخوایم با هم یه ساندویچ خوشمزه به اسم “ساندویچ ماهی ترکیه ای” درست کنیم. این ساندویچ پر از عطر و طعمهای متفاوت هست و میتونه یه غذای سالم و مقوی باشه. با یه دستور ساده و راحت همراه من باش تا این ساندویچ خوشمزه رو با هم درست کنیم.
برای تهیه ساندویچ ماهی ترکیهای، اول ماهی رو خوب بشورید و با نمک، آب لیمو و فلفل چند ساعت مزهدار کنید. پیاز، گوجه و کاهو رو آماده کنید. سیر و ادویهها رو با هم مخلوط کنید و به ماهی بمالید. ماهی رو گریل کنید. نان باگت رو برش بدید، سبزیجات و ماهی رو توش بچینید و با آب لیمو و سماق تزیین کنید. حالا ساندویچ خوشمزهتون آمادهست!
مواد اصلی برای ۲ نفر | مقدار |
فیله ماهی قزلآلا | ۱ عدد |
نان باگت | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۴ حبه |
گوجهفرنگی | ۱ عدد |
کاهو | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ عدد |
زست لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
مواد اضافی | مقدار |
سبزیجات معطر | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر پاپریکا، سماق | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکیه ای
مرحله ۱: آمادهسازی ماهی
ماهی رو خوب با آب سرد بشورید و بذارید آب اضافهاش بره. لیمو رو بشورید و از وسط نصف کنید. سیرها رو بشورید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید. زست لیمو یا همون پوست رنده شده لیمو رو آماده کنید. پیاز رو بشورید و پوست بگیرید و حلقهای برش بدید.
مرحله ۲: مزهدار کردن ماهی
ماهیهای شسته شده رو داخل پلاستیک زیپدار یا ظرف مناسب بذارید و بهشون نمک، آب لیموی تازه و فلفل سیاه اضافه کنید. ظرف رو چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا ماهیها مزهدار بشن.
مرحله ۳: آمادهسازی سبزیجات
گوجهفرنگیها رو بشورید و حلقهای برش بدید. چند برگ کاهو رو بشورید و بذارید آب اضافیشون بره.
مرحله ۴: آمادهسازی مخلوط ادویه
ماهی رو از یخچال خارج کنید و روی ماهیها با چاقو برشهای کوچیک بزنید. داخل کاسه مناسبی سیر، سبزیجات معطر، پودر پاپریکا، تخم گشنیز و زست لیمو رو مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بشه.
مرحله ۵: آغشته کردن ماهی به ادویه
خمیر آماده شده رو با دست به همه قسمتهای ماهی آغشته کنید.
مرحله ۶: گریل کردن ماهی
داخل تابه گریل یا قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و ماهی مزهدار شده رو با حرارت ملایم روی تابه گریل بذارید و درب تابه رو ببندید. بعد از ۱۵ دقیقه ماهی رو برگردونید تا همه قسمتهاش گریل بشه.
مرحله ۷: آمادهسازی نان باگت
نان باگتها رو از وسط با چاقوی تیز برش بدید و خمیر اضافهشون رو خارج کنید.
مرحله ۸: چیدن سبزیجات روی نان
لایه اول نان رو با کاهوهای شسته شده بپوشونید، بعد گوجهفرنگیهای حلقهای شده و پیازهای حلقهای رو روی نان قرار بدید.
مرحله ۹: افزودن ماهی به ساندویچ
فیله ماهی رو به صورت کامل داخل نان بذارید.
مرحله ۱۰: اضافه کردن آب لیمو و سماق
روی ماهی کمی آب لیموی تازه بپاشید و سماق به مقدار لازم اضافه کنید.
مرحله ۱۱: سرو کردن ساندویچ
ساندویچ ماهی شما آمادهست. میتونید اون رو با سالاد یا سیبزمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان!