طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکیه ای خوشمزه و ساده یک غذای عالی و بی دردسر

طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکیه ای

طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکیه ای

سلام! امروز می‌خوایم با هم یه ساندویچ خوشمزه به اسم “ساندویچ ماهی ترکیه ای” درست کنیم. این ساندویچ پر از عطر و طعم‌های متفاوت هست و می‌تونه یه غذای سالم و مقوی باشه. با یه دستور ساده و راحت همراه من باش تا این ساندویچ خوشمزه رو با هم درست کنیم.

برای تهیه ساندویچ ماهی ترکیه‌ای، اول ماهی رو خوب بشورید و با نمک، آب لیمو و فلفل چند ساعت مزه‌دار کنید. پیاز، گوجه و کاهو رو آماده کنید. سیر و ادویه‌ها رو با هم مخلوط کنید و به ماهی بمالید. ماهی رو گریل کنید. نان باگت رو برش بدید، سبزیجات و ماهی رو توش بچینید و با آب لیمو و سماق تزیین کنید. حالا ساندویچ خوشمزه‌تون آماده‌ست!

مواد اصلی برای ۲ نفرمقدار
فیله ماهی قزل‌آلا۱ عدد
نان باگت۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۴ حبه
گوجه‌فرنگی۱ عدد
کاهوبه مقدار لازم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ عدد
زست لیمو۱ قاشق چای‌خوری
مواد اضافیمقدار
سبزیجات معطربه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر پاپریکا، سماقبه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکیه ای

مرحله ۱: آماده‌سازی ماهی

ماهی رو خوب با آب سرد بشورید و بذارید آب اضافه‌اش بره. لیمو رو بشورید و از وسط نصف کنید. سیرها رو بشورید و پوست بگیرید و ریز خرد کنید. زست لیمو یا همون پوست رنده شده لیمو رو آماده کنید. پیاز رو بشورید و پوست بگیرید و حلقه‌ای برش بدید.

مرحله ۲: مزه‌دار کردن ماهی

ماهی‌های شسته شده رو داخل پلاستیک زیپدار یا ظرف مناسب بذارید و بهشون نمک، آب لیموی تازه و فلفل سیاه اضافه کنید. ظرف رو چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا ماهی‌ها مزه‌دار بشن.

مرحله ۳: آماده‌سازی سبزیجات

گوجه‌فرنگی‌ها رو بشورید و حلقه‌ای برش بدید. چند برگ کاهو رو بشورید و بذارید آب اضافی‌شون بره.

مرحله ۴: آماده‌سازی مخلوط ادویه

ماهی رو از یخچال خارج کنید و روی ماهی‌ها با چاقو برش‌های کوچیک بزنید. داخل کاسه مناسبی سیر، سبزیجات معطر، پودر پاپریکا، تخم گشنیز و زست لیمو رو مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بشه.

مرحله ۵: آغشته کردن ماهی به ادویه

خمیر آماده شده رو با دست به همه قسمت‌های ماهی آغشته کنید.

مرحله ۶: گریل کردن ماهی

داخل تابه گریل یا قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و ماهی مزه‌دار شده رو با حرارت ملایم روی تابه گریل بذارید و درب تابه رو ببندید. بعد از ۱۵ دقیقه ماهی رو برگردونید تا همه قسمت‌هاش گریل بشه.

مرحله ۷: آماده‌سازی نان باگت

نان باگت‌ها رو از وسط با چاقوی تیز برش بدید و خمیر اضافه‌شون رو خارج کنید.

مرحله ۸: چیدن سبزیجات روی نان

لایه اول نان رو با کاهوهای شسته شده بپوشونید، بعد گوجه‌فرنگی‌های حلقه‌ای شده و پیازهای حلقه‌ای رو روی نان قرار بدید.

مرحله ۹: افزودن ماهی به ساندویچ

فیله ماهی رو به صورت کامل داخل نان بذارید.

مرحله ۱۰: اضافه کردن آب لیمو و سماق

روی ماهی کمی آب لیموی تازه بپاشید و سماق به مقدار لازم اضافه کنید.

مرحله ۱۱: سرو کردن ساندویچ

ساندویچ ماهی شما آماده‌ست. می‌تونید اون رو با سالاد یا سیب‌زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 31 خرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.