طرز تهیه اسکرامبل اگ خوشمزه و ساده یک صبحانه جدید و عالی

طرز تهیه اسکرامبل اگ

طرز تهیه اسکرامبل اگ

طرز تهیه اسکرامبل اگ خیلی راحته و می‌تونه یه صبحونه یا میان‌وعده خوشمزه و سریع باشه. با یه کم تخم‌مرغ، ژامبون و چند تا چیز دیگه، می‌تونید یه غذای فوق‌العاده درست کنید که همه دوستش دارن. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه.

برای تهیه اسکرامبل اگ، تخم‌مرغ‌ها رو با نمک، فلفل، خامه و شیر هم بزنید و بعد توی تابه‌ای که کره آب شده بریزید و مداوم هم بزنید تا پخته بشن. ژامبون‌ها رو سرخ کنید و نون تست‌ها رو کره بمالید و تست کنید. لایه‌ای از مواد تخم‌مرغی، ژامبون و پنیر رو روی نون بزارید و بعد از بستن ساندویچ، اونو گریل کنید. نوش جان!

مواد لازممقدار
تخم مرغ۲ عدد
ژامبون۲ برش
خامه صبحانه۱ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
نان تست۲ عدد
شیر۱/۲ پیمانه
پنیر چدار۲ قاشق غذاخوری
پنیر گودا۲ ورق
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه اسکرامبل اگ

مرحله ۱: آماده‌سازی تخم مرغ

ابتدا تخم مرغ‌ها رو داخل یه کاسه بشکنید و بهشون نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. بعد خامه و شیر رو اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو هم بزنید تا تخم مرغ‌ها از لختگی دربیان و خامه رقیق بشه.

مرحله ۲: گرم کردن تابه

داخل یه تابه کمی کره بریزید و صبر کنید تا تابه گرم بشه. این کار باعث میشه کره به طور یکنواخت ذوب بشه و تابه آماده پذیرش مواد تخم مرغی بشه.

مرحله ۳: اضافه کردن مواد تخم مرغی

مواد تخم مرغی رو به تابه اضافه کنید. باید مواد رو با قاشق مداوم هم بزنید تا کاملاً پخته بشن و تخم مرغ‌ها خودشون رو بگیرن و به صورت اسکرامبل در بیان.

مرحله ۴: سرخ کردن ژامبون

ژامبون‌ها رو داخل همون تابه کمی سرخ کنید تا طعم و بوی خوبی بگیرن. این کار باعث میشه ژامبون‌ها گرم و کمی ترد بشن.

مرحله ۵: آماده‌سازی نان تست

روی نان تست یا نان همبرگر کمی کره بمالید و نان‌ها رو به دلخواه داخل تابه بزنید تا تست بشن. این کار باعث میشه نان‌ها طعم کره‌ای بگیرن و کمی ترد بشن.

مرحله ۶: افزودن مواد تخم مرغی به نان

از مواد تخم مرغی بردارید و روی نان قرار بدید. این لایه اول از ساندویچ شماست که پایه اصلی طعم رو می‌سازه.

مرحله ۷: افزودن ژامبون و پنیر

مقداری ژامبون سرخ‌شده روی تخم مرغ‌ها قرار بدید و کمی پنیر گودا روی ژامبون بزنید. این کار باعث میشه ساندویچ طعم لذیذتری بگیره.

مرحله ۸: افزودن لایه دوم تخم مرغ

دوباره مقداری از مواد تخم مرغی رو روی پنیر و ژامبون بزارید. این کار باعث میشه ساندویچ پر ملات‌تر بشه.

مرحله ۹: بستن ساندویچ

روی نان تست کمی پنیر چدار بزنید و بعد ساندویچ رو ببندید. این کار کمک می‌کنه پنیر در حین گرم شدن ساندویچ، خوب ذوب بشه.

مرحله ۱۰: گریل کردن ساندویچ

برای گریل کردن ساندویچ، می‌تونید اونو داخل تابه گریل قرار بدید یا در ساندویچ‌ساز بزارید تا پنیر ذوب و نان تست بشه. این مرحله خیلی مهمه چون باعث میشه ساندویچ داغ و لذیذ بشه.

مرحله ۱۱: سرو ساندویچ

حالا می‌تونید ساندویچ خوشمزه خودتون رو سرو کنید. اگه دوست دارید، می‌تونید بدون تست کردن هم ساندویچ رو بخورید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 15 مرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.