طرز تهیه اسکرامبل اگ خوشمزه و ساده یک صبحانه جدید و عالی
طرز تهیه اسکرامبل اگ
طرز تهیه اسکرامبل اگ خیلی راحته و میتونه یه صبحونه یا میانوعده خوشمزه و سریع باشه. با یه کم تخممرغ، ژامبون و چند تا چیز دیگه، میتونید یه غذای فوقالعاده درست کنید که همه دوستش دارن. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه.
برای تهیه اسکرامبل اگ، تخممرغها رو با نمک، فلفل، خامه و شیر هم بزنید و بعد توی تابهای که کره آب شده بریزید و مداوم هم بزنید تا پخته بشن. ژامبونها رو سرخ کنید و نون تستها رو کره بمالید و تست کنید. لایهای از مواد تخممرغی، ژامبون و پنیر رو روی نون بزارید و بعد از بستن ساندویچ، اونو گریل کنید. نوش جان!
مواد لازم | مقدار |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ژامبون | ۲ برش |
خامه صبحانه | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۵ گرم |
نان تست | ۲ عدد |
شیر | ۱/۲ پیمانه |
پنیر چدار | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر گودا | ۲ ورق |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه اسکرامبل اگ
مرحله ۱: آمادهسازی تخم مرغ
ابتدا تخم مرغها رو داخل یه کاسه بشکنید و بهشون نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. بعد خامه و شیر رو اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو هم بزنید تا تخم مرغها از لختگی دربیان و خامه رقیق بشه.
مرحله ۲: گرم کردن تابه
داخل یه تابه کمی کره بریزید و صبر کنید تا تابه گرم بشه. این کار باعث میشه کره به طور یکنواخت ذوب بشه و تابه آماده پذیرش مواد تخم مرغی بشه.
مرحله ۳: اضافه کردن مواد تخم مرغی
مواد تخم مرغی رو به تابه اضافه کنید. باید مواد رو با قاشق مداوم هم بزنید تا کاملاً پخته بشن و تخم مرغها خودشون رو بگیرن و به صورت اسکرامبل در بیان.
مرحله ۴: سرخ کردن ژامبون
ژامبونها رو داخل همون تابه کمی سرخ کنید تا طعم و بوی خوبی بگیرن. این کار باعث میشه ژامبونها گرم و کمی ترد بشن.
مرحله ۵: آمادهسازی نان تست
روی نان تست یا نان همبرگر کمی کره بمالید و نانها رو به دلخواه داخل تابه بزنید تا تست بشن. این کار باعث میشه نانها طعم کرهای بگیرن و کمی ترد بشن.
مرحله ۶: افزودن مواد تخم مرغی به نان
از مواد تخم مرغی بردارید و روی نان قرار بدید. این لایه اول از ساندویچ شماست که پایه اصلی طعم رو میسازه.
مرحله ۷: افزودن ژامبون و پنیر
مقداری ژامبون سرخشده روی تخم مرغها قرار بدید و کمی پنیر گودا روی ژامبون بزنید. این کار باعث میشه ساندویچ طعم لذیذتری بگیره.
مرحله ۸: افزودن لایه دوم تخم مرغ
دوباره مقداری از مواد تخم مرغی رو روی پنیر و ژامبون بزارید. این کار باعث میشه ساندویچ پر ملاتتر بشه.
مرحله ۹: بستن ساندویچ
روی نان تست کمی پنیر چدار بزنید و بعد ساندویچ رو ببندید. این کار کمک میکنه پنیر در حین گرم شدن ساندویچ، خوب ذوب بشه.
مرحله ۱۰: گریل کردن ساندویچ
برای گریل کردن ساندویچ، میتونید اونو داخل تابه گریل قرار بدید یا در ساندویچساز بزارید تا پنیر ذوب و نان تست بشه. این مرحله خیلی مهمه چون باعث میشه ساندویچ داغ و لذیذ بشه.
مرحله ۱۱: سرو ساندویچ
حالا میتونید ساندویچ خوشمزه خودتون رو سرو کنید. اگه دوست دارید، میتونید بدون تست کردن هم ساندویچ رو بخورید. نوش جان!