طرز تهیه لقمه گوشت چرخ کرده خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه لقمه گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لقمه گوشت چرخ کرده

سلام دوستان! امروز می‌خوایم طرز تهیه لقمه گوشت چرخ کرده رو با هم یاد بگیریم. این غذا خیلی خوشمزه و آسونه و تو هر وعده‌ای می‌تونه خوشایند باشه. حالا بریم سراغ مواد لازم و دستور پخت.

برای تهیه لقمه گوشت چرخ کرده، اول پیاز رو رنده کرده و با گوشت تفت میدیم، بعد سیب زمینی رو رنده کرده و سرخ می‌کنیم. سس پیاز رو هم با پیاز خلالی، ماست و سس مایونز درست می‌کنیم. حالا روی نان لواش گوشت، سیب زمینی، کلم، گوجه و جعفری می‌ریزیم و رول می‌کنیم. نوش جان!

مواد لازم برای ۲ نفرمقدار
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد
نان لواش۱ بسته
ماست۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چای‌خوری
جعفری خرد شده۱/۴ پیمانه
گوجه۲ عدد
کلم سفید یا قرمزبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه لقمه گوشت چرخ کرده

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز و گوشت

ابتدا یکی از پیازها رو رنده ریز بزنید و داخل تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و سبک بشه. بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و به همراه پیاز و کمی نمک و ادویه‌های گفته شده تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و خوب سرخ بشه. سپس مواد گوشتی رو از تابه خارج کنید.

مرحله ۲: آماده‌سازی سیب زمینی‌ها

سیب زمینی‌ها رو پوست بگیرید و بعد رنده درشت بزنید و داخل یک کاسه آب یخ قرار بدید و برای چند دقیقه بذارید بمونه. بعد آبکش کنید تا نشاسته اضافه گرفته بشه. داخل همون تابه کمی روغن بریزید و سیب زمینی‌ها رو خوب سرخ کنید. در آخر بهشون کمی نمک بزنید.

مرحله ۳: تهیه سس پیاز

یکی دیگه از پیازهای باقی‌مونده رو خلالی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت بدید تا از خامی خارج بشه. بعد ذره ذره آب اضافه کنید و هم بزنید تا پیاز کاراملی بشه. پیاز رو داخل کاسه بریزید و کمی ماست، سس مایونز، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله ۴: آماده‌سازی مواد داخل لقمه

روی نان لواش مقداری مواد گوشتی بریزید، سپس ترکیب سس پیاز رو اضافه کنید. بعد سیب زمینی سرخ شده، کلم خرد شده و گوجه‌های خرد شده رو بریزید. در انتها کمی جعفری، سس مایونز و سس خردل بزنید.

مرحله ۵: رول کردن نان

نان لواش رو رول کنید و محکم بپیچید. می‌تونید از خلال دندان برای محکم نگه‌داشتن رول استفاده کنید.

مرحله ۶: سرو کردن

لقمه‌های آماده شده رو داخل بشقاب بگذارید و با کمی سس اضافه و جعفری تزیین کنید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 1 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.