طرز تهیه ساندویچ مغز و زبان خوشمزه؛ این غذای عالی رو به روش ساندویچی درست کن!
طرز تهیه ساندویچ مغز و زبان
ساندویچ مغز و زبان یه غذای خوشمزه و مقوی ایرانیه که خیلی طرفدار داره. ترکیب طعمهای خاص مغز و زبان با نان باگت و سبزیجات تازه، این ساندویچ رو به یه گزینه عالی برای یه وعده خوشمزه تبدیل میکنه. در ادامه، دستور پخت این ساندویچ رو مرحله به مرحله براتون توضیح میدم تا بتونید به راحتی اون رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید.
برای تهیه ساندویچ مغز و زبان، اول زبان رو با پیاز، برگ بو، سیر و ادویهها تفت بدید و بعد با آب جوش بذارید تا بپزه و نرم بشه. پوستش رو که جدا کردید، برش بدید. مغز گوسفندی رو هم با پیاز، ادویهها و آب لیمو بپزید و بعد برش بدید. گوجه و خیارشور رو خرد کنید. زبانها رو توی کره تفت بدید و بعد همه مواد رو داخل نون باگت به همراه سس مایونز بچینید. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
مغز گوسفندی | ۱ عدد |
زبان گوساله یا گاو | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
آب لیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
مواد لازم برای ساندویچ | مقدار |
نان باگت | ۲ عدد |
سس مایونز | ۴ قاشق غذا خوری |
خیار شور | ۴ عدد |
گوجه | ۲ عدد |
فلفل قرمز | به میزان لازم |
کره | ۵۰ گرم |
جعفری و پیاز خرد شده | ۵۰ گرم |
نمک | به میزان لازم |
مواد دیگر | مقدار |
برگ بو | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ساندویچ مغز و زبان
مرحله ۱: آمادهسازی زبان
ابتدا زبان گوساله یا گاو رو خوب بشورید. بعد داخل یه قابلمه، زبان رو به همراه یه پیاز، ۲ عدد برگ بو، ۲ حبه سیر، یه قاشق چایخوری زردچوبه و یه قاشق چایخوری فلفل سیاه کمی تفت بدید. بعد از تفت دادن، روی زبان آب جوش بریزید و بذارید تا کامل پخته و نرم بشه.
مرحله ۲: پوست گرفتن زبان
بعد از اینکه زبان پخت و کمی از حرارت افتاد، پوستش رو جدا کنید. حواستون باشه که زبان هنوز گرم باشه چون وقتی سرد بشه پوستش سختتر جدا میشه. حالا زبان رو به شکل ورقهای برش بدید.
مرحله ۳: پختن مغز
داخل یه قابلمه دیگه، مغز گوسفندی رو به همراه یه پیاز، کمی نمک، فلفل، زردچوبه، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو و کمی آب جوش بریزید. حدود ۳۰ دقیقه بذارید تا مغز پخته بشه. بعد از پخت، مغز رو از آب دربیارید و به قطعات دلخواه برش بدید.
مرحله ۴: آمادهسازی سبزیجات
گوجه و خیارشور رو به شکل دلخواه برش بدید. جعفری و یه پیاز کوچیک رو هم خرد کنید و با هم مخلوط کنید. این مواد رو برای داخل ساندویچ آماده کنید.
مرحله ۵: تفت دادن زبان
داخل یه تابه مناسب، ۵۰ گرم کره بریزید و زبانهای ورقهای برش خورده رو به همراه کمی فلفل قرمز تفت بدید. این کار باعث میشه زبان طعم و عطر بهتری بگیره.
مرحله ۶: آمادهسازی نان
نان باگتها رو به اندازه دلخواه برش بدید و یه لایه سس مایونز داخل نون بمالید. این کار باعث میشه نون طعم بهتری بگیره و مواد داخلش بهتر بمونه.
مرحله ۷: چیدن مواد داخل نان
حالا تکههای زبان و مغز رو داخل نون بچینید. میزانش رو به دلخواه تنظیم کنید. بعد از اون، گوجه، خیارشور و مخلوط جعفری و پیاز رو هم اضافه کنید. همه مواد رو به طور مساوی داخل نون پخش کنید.
مرحله ۸: سرو ساندویچ
بعد از اینکه همه مواد رو داخل نون چیدید، ساندویچها رو سرو کنید. میتونید برای سرو، ساندویچها رو به دو نیم برش بدید تا راحتتر خورده بشن. حالا ساندویچ مغز و زبان خوشمزهتون آماده است. نوش جان!