طرز تهیه تانتونی گوشت و قارچ؛ یک ناهار خوشمزه و بدون دردسر

طرز تهیه تانتونی گوشت و قارچ

طرز تهیه تانتونی گوشت و قارچ

سلام دوستان! امروز می‌خوام یه غذای خوشمزه به اسم “تانتونی گوشت و قارچ” رو بهتون یاد بدم. این غذا خیلی خوش‌طعم و لذیذه و با نان لواش سرو میشه. ترکیب گوشت و قارچ با ادویه‌های مختلف باعث میشه یه طعم فوق‌العاده به دست بیاد. امیدوارم از درست کردنش لذت ببرید.

برای تهیه تانتونی گوشت و قارچ، پیازها رو خرد کنید و تفت بدید، بعد گوشت رو اضافه کنید و خوب سرخ کنید. قارچ‌ها رو بشورید و به مخلوط اضافه کنید، بعد فلفل دلمه‌ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. گوجه‌ها رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید، ادویه‌ها رو هم اضافه کنید و بذارید مواد خوب سرخ بشن. کره رو اضافه کنید تا ذوب بشه. نان لواش رو با مواد پر کنید و پیاز خلالی و سماق رو روش بریزید. نان رو بپیچید و سرو کنید.

مواد اصلیمقدار
گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
گوجه۴ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی۱ عدد کوچک
قارچ۱۰ عدد
نان لواشبه مقدار لازم
مواد دیگرمقدار
کرهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
پول بیبربه مقدار لازم

طرز تهیه تانتونی گوشت و قارچ

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز

دو عدد پیاز متوسط رو نگینی ریز خرد کنید و با کمی روغن و زردچوبه توی تابه تفت بدید تا پیازها سبک و طلایی بشن.

مرحله ۲: اضافه کردن گوشت

گوشت چرخ کرده (۳۵۰ گرم) رو به پیازها اضافه کنید و بهش کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. خوب تفت بدید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ بده.

مرحله ۳: آماده‌سازی قارچ

قارچ‌ها (۱۰ عدد) رو خوب بشورید و اسلایس کنید. بعد به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و با هم تفت بدید.

مرحله ۴: اضافه کردن فلفل دلمه‌ای

یک عدد فلفل دلمه‌ای رنگی رو خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مخلوط رو تفت بدید تا آب قارچ‌ها کشیده بشه.

مرحله ۵: اضافه کردن گوجه

چهار عدد گوجه رو نگینی ریز خرد کنید و به مواد توی تابه اضافه کنید. تفت بدید تا گوجه‌ها کم کم نرم بشن.

مرحله ۶: اضافه کردن ادویه‌ها

تمام ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پول بیبر رو به مخلوط اضافه کنید و بگذارید مواد خوب سرخ بشن.

مرحله ۷: اضافه کردن کره

مقداری کره به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا کره ذوب بشه و به خورد مواد بره.

مرحله ۸: آماده‌سازی نان لواش

یک نان لواش گرد رو بردارید و روی مواد گوشتی بزنید تا کمی روغن مواد به نان جذب بشه. بعد مقداری از مواد میانی رو در مرکز نان قرار بدید.

مرحله ۹: اضافه کردن پیاز خلالی

یک پیاز دیگه رو خلالی خرد کنید و با کمی سماق مخلوط کنید. بعد روی مواد گوشتی داخل نان بریزید.

مرحله ۱۰: پیچیدن نان

نان لواش رو به صورت لقمه بپیچید و توی فویل یا کاغذ روغنی قرار بدید.

مرحله ۱۱: سرو غذا

تانتونی گوشت و قارچ خوشمزه‌تون آماده‌ست. به همین راحتی می‌تونید نوش جان کنید و لذت ببرید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 6 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.