طرز تهیه تانتونی گوشت و قارچ؛ یک ناهار خوشمزه و بدون دردسر
طرز تهیه تانتونی گوشت و قارچ
سلام دوستان! امروز میخوام یه غذای خوشمزه به اسم “تانتونی گوشت و قارچ” رو بهتون یاد بدم. این غذا خیلی خوشطعم و لذیذه و با نان لواش سرو میشه. ترکیب گوشت و قارچ با ادویههای مختلف باعث میشه یه طعم فوقالعاده به دست بیاد. امیدوارم از درست کردنش لذت ببرید.
برای تهیه تانتونی گوشت و قارچ، پیازها رو خرد کنید و تفت بدید، بعد گوشت رو اضافه کنید و خوب سرخ کنید. قارچها رو بشورید و به مخلوط اضافه کنید، بعد فلفل دلمهای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. گوجهها رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید، ادویهها رو هم اضافه کنید و بذارید مواد خوب سرخ بشن. کره رو اضافه کنید تا ذوب بشه. نان لواش رو با مواد پر کنید و پیاز خلالی و سماق رو روش بریزید. نان رو بپیچید و سرو کنید.
مواد اصلی | مقدار |
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
گوجه | ۴ عدد |
فلفل دلمهای رنگی | ۱ عدد کوچک |
قارچ | ۱۰ عدد |
نان لواش | به مقدار لازم |
مواد دیگر | مقدار |
کره | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
پول بیبر | به مقدار لازم |
طرز تهیه تانتونی گوشت و قارچ
مرحله ۱: آمادهسازی پیاز
دو عدد پیاز متوسط رو نگینی ریز خرد کنید و با کمی روغن و زردچوبه توی تابه تفت بدید تا پیازها سبک و طلایی بشن.
مرحله ۲: اضافه کردن گوشت
گوشت چرخ کرده (۳۵۰ گرم) رو به پیازها اضافه کنید و بهش کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. خوب تفت بدید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ بده.
مرحله ۳: آمادهسازی قارچ
قارچها (۱۰ عدد) رو خوب بشورید و اسلایس کنید. بعد به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و با هم تفت بدید.
مرحله ۴: اضافه کردن فلفل دلمهای
یک عدد فلفل دلمهای رنگی رو خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مخلوط رو تفت بدید تا آب قارچها کشیده بشه.
مرحله ۵: اضافه کردن گوجه
چهار عدد گوجه رو نگینی ریز خرد کنید و به مواد توی تابه اضافه کنید. تفت بدید تا گوجهها کم کم نرم بشن.
مرحله ۶: اضافه کردن ادویهها
تمام ادویهها شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پول بیبر رو به مخلوط اضافه کنید و بگذارید مواد خوب سرخ بشن.
مرحله ۷: اضافه کردن کره
مقداری کره به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا کره ذوب بشه و به خورد مواد بره.
مرحله ۸: آمادهسازی نان لواش
یک نان لواش گرد رو بردارید و روی مواد گوشتی بزنید تا کمی روغن مواد به نان جذب بشه. بعد مقداری از مواد میانی رو در مرکز نان قرار بدید.
مرحله ۹: اضافه کردن پیاز خلالی
یک پیاز دیگه رو خلالی خرد کنید و با کمی سماق مخلوط کنید. بعد روی مواد گوشتی داخل نان بریزید.
مرحله ۱۰: پیچیدن نان
نان لواش رو به صورت لقمه بپیچید و توی فویل یا کاغذ روغنی قرار بدید.
مرحله ۱۱: سرو غذا
تانتونی گوشت و قارچ خوشمزهتون آمادهست. به همین راحتی میتونید نوش جان کنید و لذت ببرید.