طرز تهیه شاورما گوشت خانگی؛ یک غذای خوشمزه و بسیار ساده

طرز تهیه شاورما گوشت خانگی

طرز تهیه شاورما گوشت خانگی

سلام! امروز می‌خوام باهاتون دستور تهیه یک غذای خوشمزه و هیجان‌انگیز رو به اشتراک بذارم: شاورما گوشت خانگی. این غذا که اصالتاً از خاورمیانه میاد، یکی از محبوب‌ترین غذاهای خیابانیه که می‌تونید توی خونه هم به راحتی درستش کنید. ترکیب گوشت مرینیت‌شده با ادویه‌های خوش‌عطر و سبزیجات تازه، مزه‌ای فوق‌العاده به این غذا می‌ده.

برای تهیه شاورما گوشت خانگی، اول گوشت راسته گوساله رو به ضخامت ۲ میلی‌متر برش بزنید و با پیاز، سیر، سرکه بالزامیک، آب لیموترش، روغن زیتون، سس خردل، ماست و ادویه‌ها مرینیت کنید و بذارید تو یخچال بمونه. بعد سس مخصوص رو با مایونز، ماست، لیموترش، روغن زیتون، سیر و ارده آماده کنید. خیارشور، گوجه و جعفری رو ورقه‌ای و خرد کنید و با سماق و روغن زیتون ترکیب کنید. گوشت رو تو تابه تفت بدید، نمک بزنید و با نان پیتا و سس و مخلوط سبزیجات سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
گوشت راسته گوساله۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
ارده۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۶ قاشق غذاخوری
لیموترش۱ عدد
ماست۴ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
سماق۱ قاشق چای‌خوری
نان پیتا۱ بسته
مواد جانبیمقدار
خیارشوربه مقدار لازم
گوجه فرنگیبه مقدار لازم
جعفریبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
تخم گشنیزبه مقدار لازم
جوز هندیبه مقدار لازم
زنجبیلبه مقدار لازم
زیرهبه مقدار لازم

طرز تهیه شاورما گوشت خانگی

مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت

گوشت راسته گوساله رو با چاقوی تیز به ضخامت ۲ میلی‌متر برش بزنید. گوشت‌های خرد شده رو داخل یک کاسه بریزید. نیمی از پیاز رو خلالی کنید و به همراه ۱ حبه سیر پوره شده، سرکه بالزامیک، نیمی از آب لیموترش، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سس خردل، ۲ قاشق غذاخوری ماست و همه ادویه‌ها (به جز نمک و سماق) به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی کاسه رو بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بذارید تا مزه‌دار بشه.

مرحله ۲: تهیه سس مخصوص

در یک کاسه، سس مایونز، باقی‌مانده ماست، آب لیموترش، روغن زیتون، ۲ حبه سیر پوره شده، ارده و کمی نمک و فلفل سیاه رو بریزید و خوب هم بزنید تا سس یکدست بشه. بعد کنار بذارید.

مرحله ۳: آماده‌سازی سبزیجات

خیارشور و گوجه فرنگی رو پوست بگیرید و ورقه‌ای کنید. جعفری رو هم ساطوری کنید. حالا داخل یک کاسه، خیارشور، جعفری و گوجه فرنگی رو بریزید. سماق، کمی روغن زیتون، باقی‌مانده پیاز خلالی شده و کمی نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و کنار بذارید.

مرحله ۴: پخت گوشت

یک تابه رو روی حرارت بذارید تا داغ بشه. گوشت رو داخل تابه بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه تفت بدید. ۵ دقیقه اول حرارت رو بالا ببرید و تفت بدید، بعد حرارت رو کم کنید و ۱۰ دقیقه دیگه تفت بدید. گوشت راسته به دلیل بافت نازک و لطیفش زود پخته میشه. در انتها گوشت رو چک کنید و اگر پخته بود، کمی نمک به گوشت اضافه کنید.

مرحله ۵: آماده‌سازی نان پیتا

نان پیتا رو بردارید و کمی از سس مخصوص روی نان بزنید. بعد گوشت رو به همراه مخلوط خیارشور روی نان بذارید و رول کنید تا مثل ساندویچ بشه. می‌تونید به دلخواه شاورما رو گریل کنید تا طعم بهتری بگیره.

مرحله ۶: سرو شاورما

شاورماهای آماده شده رو در ظرف سرو بچینید. می‌تونید با سس مخصوص اضافی، مخلوط خیارشور و گوجه فرنگی که درست کردید سرو کنید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 8 تیر 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.