طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه کمپوت گیلاس به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کمپوت گیلاس کمپوت گیلاس یکی از انواع کمپوت های خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان تزیین برخی از دسر ها و کیک ها استفاده می شود، برای …
طرز تهیه تارت پنیری به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه تارت پنیری تارت پنیری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه بستنی زمستانی
بستنی زمستانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه فصلی زمستان است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی زمستانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم بستنی زمستانی | |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر قند | ½ لیوان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آبلیمو یا سرکه | ½ قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق چایخوری |
آب یا گلاب | ۱ قاشق چایخوری |
نان میکادو | ۲ ورق |
شکلات | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه بستنی زمستانی
مرحله اول
برای تهیه بستنی زمستانی خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب و جادار انتخاب می کنیم، سپس سفیده تخم مرغ را از زرده جدا می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ کاملا فرم بگیرد.
مرحله دوم
سفیده تخم مرغ باید به اندازه ای هم زده شود که در صورت برگرداندن کاسه از داخل آن بیرون نریزد. در ادامه سرکه یا آبلیمو را به همراه وانیل به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود.
مرحله سوم
در ادامه پودر قند را درون الک می ریزیم، سپس روی مخلوط سفیده تخم مرغ درون کاسه الک می کنیم. حالا با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سپس روی حرارت غیر مستقیم بنماری می کنیم. در ادامه مخلوط تخم مرغ و پودر قند را روی بخار کتری قرار می دهیم و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با دور کند همزن برقی به صورت مدام هم می زنیم و دور گیری می کنیم تا مجددا فرم بگیرد و بپزد.
مرحله پنجم
در این مرحله مخلوط ژلاتین و گلاب را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه نان میکادو را با یک جسم گرد به قطر ۴ یا ۵ سانتی متر برش می زنیم و کنار می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله شکلات را به روش بنماری روی حرارت بخار کتری یا سمارو قرار داده و به خوبی هم می زنیم تا ذوب شود، سپس برای ضخیم تر شدن نان میکادو، دو ورقه نان را با شکلات آب شده به هم می چسبانیم.
مرحله هفتم
این مرحله را سریع انجام می دهیم، چون سفیده تخم مرغ در دمای محیط شل میشود، اگر شل شد، آن را مدتی درون یخچال می گذاریم تا مجددا سفت شود. در ادامه مخلوط سفیده تخم مرغ را درون قیف می ریزیم و روی نان های میکادو قالب زده شده پایپ می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله بستنی را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را ببندد. در ادامه از یخچال خارج می کنیم و روی بستنی ها شکلات آب شده می ریزیم، سپس با تراقل آن را تزئین می کنیم، مجددا درون یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود. نوش جان.
- منبع :
- matbakhbano