طرز تهیه کالباس مرغ خانگی و ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه آنچیلادا با گوشت چرخ کرده و طعم بسیار عالی
طرز تهیه آنچیلادا آنچیلادا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ مکزیکی است که با روشهای مختلف و با کمترین مواد در دسترس میتوانید این غذای مقوی و ساده را درست کنید، …
طرز تهیه کدو پلو با گوشت قلقلی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کدو پلو با گوشت قلقلی کدو پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و متنوع است که خیلی راحت و با کمترین مواد در دسترس میتوانید این غذای خوش …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه کالباس مرغ
کالباس مرغ یکی از محصولات بسیار محبوب و پرطرفداری است که از ترکیب گوشت مرغ، سبزیجات و ادویه های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کالباس مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۸۰۰ گرم کالباس | |
سینه مرغ | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۳حبه |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
هویج | ½ هویج |
قارچ | ۴ عدد |
روغن زیتون یا روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
پسته (اختیاری) | به مقدار کافی |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کالباس مرغ
مرحله اول
برای تهیه کالباس خانگی ابتدای کار هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه قارچ را می شوییم، سپس پوست اضافی آن را جدا می کنیم و به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم.
مرحله دوم
حالا هویج خرد شده را به همراه قارچ ورقه ای را درون دستگاه بخار پز قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم قارچ و هویج نیم پز شوند. در ادامه سینه مرغ را می شوییم، سپس استخوان های آن را جدا می کنیم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به همراه تکه های گوشت مرغ درون غذا ساز می ریزیم. در ادامه پاپریکا، پودر سیر، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر زنجبیل را به غذاساز حاوی گوشت مرغ و سیر اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط سینه مرغ و سیر را با دور تند غذاساز میکس می کنیم تا بافت آن یکدست شود. در ادامه غذاساز را خاموش می کنیم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم، سپس مجددا با دور تند غذاساز میکس می کنیم تا مخلوط سینه مرغ حالت خمیری پیدا کند.
مرحله پنجم
در این مرحله زمانی که قارچ و هویج نیم پز شدند از دستگاه بخار پز خارج می کنیم، سپس مخلوط سینه مرغ را به همراه هویج و قارچ بخار پز شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با لیسک مواد را خوب مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا پوست اولیه و ثانویه پسته را جدا می کنیم، سپس مغز آن را از وسط خرد می کنیم. در ادامه مغز پسته را به همراه روغن زیتون یا روغن مایع به مخلوط سینه مرغ اضافه می کنیم و مجددا با لیسک مواد خوب مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود.
مرحله هفتم
در این مرحله یک لیوان که مقاوم در برابر حرارت باشد را انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقدار روغن مایع به کمک برس چرب می کنیم و مقداری از مایه کالباس را درون آن می ریزیم، سپس با یک جسم مناسب آن را فشار می دهیم تا منسجم شود.
مرحله هشتم
حالا مقداری دیگر از مایه کالباس درون لیوان می ریزیم، سپس خوب فشرده می کنیم تا هوای اضافی بین مایه کالباس از بین برود. توجه داشته باشید فشرده کردن مایه کالباس الزامی ست و سعی کنید فضای خالی بین مایه را کاملا پوشش دهید.
مرحله نهم
در این مرحله روی لیوان ها را با فویل آلومینیومی کاملا می پوشانیم تا از ورود آب و هوا درون لیوان جلوگیری کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد.
مرحله دهم
حالا لیوان ها را درون قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و حرارت را متوسط می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم کالباس ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا کاملا بپزند و مغز پخت شوند.
مرحله یازدهم
در این مرحله پس از گذشت این زمان لیوان ها را از آب جوش خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط کاملا خنک شوند. در ادامه لیوان ها را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کالباس مرغ استراحت کند.
مرحله دوازدهم
در نهایت پس از گذشت این زمان لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم، سپس فویل آلومینیومی را از روی لیوان ها بر می داریم و کالباس ها را از لیوان خارج می کنیم. در آخر کالباس را به اندازه دلخواه برش می زنیم و می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- parisa_foodi