طرز تهیه کوفته تکیر داغ ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوفته تکیر داغ ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوفته تکیر داغ کوفته تکیر داغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه بورک گوشت و گردو

طرز تهیه بورک گوشت و گردو طرز تهیه بورک گوشت با خمیر خانگی طرز تهیه بورک گوشت در ماهیتابه طرز تهیه بورک گوشت و سبزیجات طرز تهیه بورک گوشت و قارچ با خمیر خانگی فیلم طرز تهیه بورک گوشت طرز تهیه بورک در ماهیتابه طرز تهیه بورک در مایکروفر طرز تهیه بورک گوشت با خمیر جادویی

بورکیک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی معروف به خمیر یوفکا و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می‌ شوند. بورک سرشار از پروتئین و امگا ۳ است. بورک را می توان با هر ماده گوشتی یا غیره پر کرد. در این دستور، بورک را با مایه گوشتی پر می کنند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک گوشت و گردو در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم بورک گوشت و گردو
خمیر یوفکا۱۲ عدد
گوشت گوساله چرخ کرده۵ تا ۶ قاشق غذا خوری
کره ذوب شده۵ تا ۶ قاشق غذا خوری
گردو۱ فنجان
زرده تخم مرغ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه بورک گوشت و گردو

مرحله اول

برای تهیه بورک گوشت خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای در ابتدای کار، گردوها را به خوبی پودر می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. پس از اینکه گوشت کمی تغییر رنگ پیدا کرد، گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و با گوشت تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا مقداری زردچوبه، نمک و فلفل به تابه اضافه می‌ کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه یک تکه خمیر یوفکا را روی پیشخوان آشپزخانه پهن می ‌کنیم. سپس آن را از هر طرف کاملاً با کره ذوب شده چرب می ‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر دوم را روی خمیر اول پهن کرده و مقداری از مواد را روی ابتدای خمیر قرار می ‌دهیم. در ادامه خمیر را در کناره ها می ‌بندیم، سپس آن را محکم به شکل رول می‌ پیچیم و لبه های خمیر را خیس می کنیم تا بچسبند.

مرحله پنجم

همه مواد را به همان روش آماده می ‌کنیم. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم، سپس رول ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار می ‌دهیم. زرده تخم مرغ را روی آنها می ‌مالیم و کنجد می ‌پاشیم.

مرحله ششم

سپس در فر با حرارت ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار می دهی تا روی بورک ها طلایی شود. در نهایت بورک ها را از فر خارج و به طول های دلخواه برش می‌ دهیم و سپس در ظرف مناسب به صورت گرم سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 دی 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.