طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ و طعم بسیار عالی
طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ
استیک گوشت در بسیاری از نقاط جهان به غذایی محبوب تبدیل شده است که در آشپزخانه های خانگی و رستوران ها طبخ و سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه استیک گوشت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم استیک با سس قارچ | |
گوشت | ۴۰۰ گرم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری |
تنداریزر | به میزان لازم |
سیر | ۳ حبه |
رزماری | کمی |
مواد لازم برای سس قارچ | |
قارچ متوسط | ۷ عدد |
پیاز چه | ۳ تا ۴ شاخه |
کره | ۲۵ گرم |
آرد | ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
آرومات | به میزان لازم |
شیر | ۱ استکان |
خامه | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ
مرحله اول
برای تهیه استیک خوشمزه و مخصوص باید از گوشت فیله استفاده کرد. فیله را از قطر، برش ۴ سانتی زده و دوباره آن را از وسط برش می زنیم ولی تا آخر باز نشود که به یک تکه استیک بزرگتر تبدیل شود.
مرحله دوم
بعد با بیفتک کوب کمی می زنیم تا نازکتر شود. فلفل سیاه که پوک کننده گوشت است را بصورت نیم کوب روی گوشت می ریزیم و تندرایزر می زنیم و به روغن مایع آغشته می کنیم و روی هم می چینیم.
مرحله سوم
بعد سیر را برش نازک زده و به همراه رزماری لابه لای فیله ها می گذاریم و حداقل سه ساعت استراحت می دهیم. بعد روی استیک پز آن را می پزیم که برای هرطرف دو دقیقه و نیم روی استیک پز باشد.
مرحله چهارم
برای این که خطوط ضربدری روی گوشت بیفتد، دوباره هر طرف را از جهت دیگر دو دقیقه و نیم دیگر پخت می دهیم. پس هر طرف پنج دقیقه می شود که این استیک از نوع پخت کامل می باشد.
مرحله پنجم
اگر بیشتر از سه ساعت استیک خام را در یخچال بخواهیم نگهداری کنیم، حتما باید روغن کاملا روی فیله را پوشانده باشد که در این صورت تا سه روز هم می توانیم در یخچال نگهداری کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که چند روز استیک را در یخچال نگه می داریم تندرایزر نمی زنیم و یک ساعت قبل از پخت تندرایزر زده و بعد پخت کنیم. وقتی از تندرایزر استفاده میکنیم از نمک استفاده نکنیم چون تندرایزر شور است.
مرحله هفتم
در صورت نداشتن تندرایزر از نمک استفاده شود. میتوان تکه های فیله را از شب قبل مزه دار کرد. در این مرحله باید سس قارچ را تهیه کنیم. برای این کار، قارچ را خلال می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله هشتم
بعد قسمت سفید پیازچه را خرد کرده و با کره تفت می دهیم و سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد قارچ سرخ شده را با آن مخلوط کرده و فلفل سیاه و آرومات اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در پایانی شیر را اضافه می کنیم، جوش که آمد و کمی لعاب انداخت خامه را اضافه کرده، وقتی جوش آمد از روی اجاق بر میداریم. سس قارچ اماده شده را به صورت پخش روی استیک می ریزیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- neda.aghajeri
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در زمان بسیار کم
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- اکسسوری با طرح گربه؛ اگه می خوای متفاوت باشی حتما این مدل ها رو ببین
- آرایش چشم رنگ صورتی برای بانوانی که می خواهند در مجالس بدرخشند!
- طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست؛ با این روش کالریش رو بیار پایین تر!