طرز تهیه دسر عربی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه محلبی کاراملی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه محلبی کارامل محلبی کاراملی یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و بین المللی است که طرفداران بسیاری را در سراسر جهان به خود جذب کرده است، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه کادایف محلبی به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کادایف محلبی کادایف محلبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که به صورت های مختلفی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه دسر عربی
دسر عربی یکی از انواع دسرهای محبوب و پرطرفدار عربی است که با رسپی ها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر عربی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۲ لیوان |
بیسکویت پتی بور | ۲۰ عدد |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ¾ لیوان |
پودر نسکافه فوری | ۲ بسته |
کرم کارامل | ۱ بسته |
طرز تهیه دسر عربی
مرحله اول
برای تهیه دسر عربی مجلسی ابتدای کار پودر ژلاتین را به صورت پخش درون آب می ریزیم و اجازه می دهیم حالت اسفنجی پیدا کند. در ادامه ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا شفاف شود.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم ژلاتین کاملا خنک شود. در ادامه شیر را به همراه کرم کارامل درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس پودر نسکافه را به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مخلوط شیر گرم شود.
مرحله سوم
توجه داشته باشید شیر نجوشد در حد گرم شدن کفایت می کند. در ادامه زمانی که مخلوط شیر گرم شد حرارت خاموش می کنیم و ژلاتین را اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط شیر را درون بلندر می ریزیم، سپس بیسکویت های پتی بور را خرد می کنیم و درون بلندر می ریزیم و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه خامه صبحانه را به مایه دسر اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مواد دسر را مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه دسر را درون آن می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم دسر به مدت ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال بماند تا به طور کامل ببندد. در ادامه پس از گذشت این زمان قالب دسر را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در نهایت اطراف دسر عربی را با لبه چاقوی مرطوب از قالب جدا می کنیم، سپس دسر را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در ادامه دسر را به دلخواه با شکلات چیپسی و خامه قنادی تزئین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- deserkade_t.a