طرز تهیه کنسرو ذرت به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کنسرو ذرت
کنسرو ذرت یکی از انواع روش های حفظ طولانی مدت دانه های ذرت است که به صورت ساده یا طعم دار تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کنسرو ذرت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کنسرو ذرت | |
ذرت مکزیکی | ۶ عدد |
شکر | ۱۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کنسرو ذرت
مرحله اول
برای تهیه کنسرو ذرت خانگی ابتدای کار پوست ذرت ها را جدا کرده و آنها را به ۲ تا ۳ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه ذرت ها درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و تا اندازه ای که روی ذرت ها را بگیرد آب اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم ذرت ها به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان ذرت ها را از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله دانه های ذرت را با چاقو جدا می کنیم، سپس دانه ها را از هم جدا می کنیم و مجددا درون همان قابلمه حاوی آب و شکر می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد.
مرحله چهارم
حالا پس از گذشت ۵ دقیقه ذرت را به صورت داغ درون یک ظرف درب دار می ریزیم و باقی مانده آب و شکر را روی ذرت ها می ریزیم. در ادامه درب ظرف را محکم می بندیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود.
مرحله پنجم
در این مرحله پس از خنک شدن اطراف درب شیشه را با چسب نواری پهن دور گیری می کنیم تا از ورد هوا به داخل شیشه جلوگیری شود. در ادامه کنسرو را درون یخچال یا در جای خنک نگهداری می کنیم.
مرحله ششم
پس از باز کردن درب ظرف کنسرو به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده آن را پس از گذشت ۵ تا ۶ روز استفاده کنید. البته در ضورتی که درب شیشه باز نشود می توانیم این کنسرو تا مدت یک سال در جای خشک و خنک نگهداری کنیم.
- منبع :
- ashpazi