طرز تهیه میگو پفکی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه میگو پفکی
میگو پفکی از غذاهای دریایی بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پفکی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۴ قاشق غذاخوری |
شیر | ½ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
سس چیلی | ۱ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر، آویشن و زنجبیل | هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش تازه | ½ لیمو ترش تازه |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه میگو پفکی
مرحله اول
برای تهیه میگو پفکی به روش رستورانی ابتدای کار میگو ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب لیمو ترش تازه را به همراه پودر سیر، پودر آویشن، پودر زنجبیل، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
حالا سس خردل را به همراه سس چیلی به میگو ها اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا میگو ها با مواد طعم دهنده ترکیب شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند.
مرحله سوم
در این مرحله زرده تخم مرغ ها را از سفیده آنها جدا می کنیم، سپس درون دو کاسه جداگانه اضافه می کنیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کاملا پف کرده و ابری شود.
مرحله چهارم
حالا شیر را به همراه آرد، کره ذوب شده و بکینگ پودر به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی هم می زنیم. در ادامه زرد تخم مرغ را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پس از گذشت ۱ ساعت میگو را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای که میگو ها درون آن شناور بمانند روغن مایع اضافه می کنیم، بعد اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
مرحله ششم
در نهایت میگو ها را ابتدا درون آرد می غلطانیم، سپس درون خمیر بنیه می زنیم تا کاملا آغشته شوند. در ادامه میگو را درون تابه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم. در آخر میگو پفکی را به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- naghizade