طرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه بدون فر طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده طرز تهیه نان رولت طرز تهیه رولت خامه ای برای 4 نفر طرز تهیه رولت خامه ای لطیف طرز تهیه رولت خامه ای در مایکروفر طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه طرز تهیه رولت خامه ای در توستر

رولت خامه ای یکی از محبوب ترین شیرینی ها در میان ایرانیان است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت خامه ای خوشمزه در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم رولت خامه ای
آرد۱۲۰ گرم
پودر شکر۱۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
آب جوش۴ قاشق سوپخوری
نمک۱ پنس
خامه فرم گرفته۲۰۰ گرم
پودر قندبه مقدار کافی

طرز تهیه رولت خامه ای

مرحله اول

برای تهیه رولت خامه ای خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس یک قالب مناسب با سایز ۳۰ در ۴۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. حالا زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و ۲ قاشق غذاخوری شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا با همزن زرده ها را کمی مخلوط می کنیم تا با شکر یکدست شوند، سپس آب جوش را به کاسه اضافه می کنیم و همچنان مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه یکی دو قاشق از آرد را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مواد را کمی هم می زنیم تا با آرد ترکیب شده و کمی غلیظ شوند، سپس کنار می گذاریم. در ادامه سفیده ها را به همراه نمک داخل یک کاسه جادار می ریزیم به خوبی با همزن مخلوط می کنیم تا به طور کامل پف کنند و حجیم شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله شکر را حین هم زدن به سفیده های تخم مرغ اضافه می کنیم تا حالتی مثل خامه پیدا کند. در ادامه ترکیب زرده تخم مرغ را کم کم به سفیده اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر را حین فولد کردن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آرد هم به طور کامل به خورد مواد برود. در ادامه مایه به دست آمده را درون قالب می ریزیم و آنرا به صورت یکدست با قطر یکسان در سراسر قالب پهن می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا مایه رولت هواگیری شود. در ادامه قالب را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان رولت طلایی شود، سپس آنرا از فر خارج می کنیم. در ادامه یک پارچه روی نان رولت می اندازیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه کمی خنک شد، روی یک کاغذ روغنی دیگر مقداری پودر قند می پاشیم، سپس نان رولت را روی آن بر می گردانیم. در ادامه کاغذ روغنی پشت نان رولت را به آرامی جدا می کنیم و نان رولت را به همراه کاغذ روغنی دیگر رول می کنیم.

مرحله نهم

حالا نان رولت را کنار می گذاریم تا به طور کامل خنک شود. پس از اینکه به خوبی خنک شد، آنرا باز می کنیم و روی سطح پشت نان رولت را با خامه فرم گرفته به صورت یکدست پوشش می دهیم، سپس نان را به صورت رول می پیچیم.

مرحله دهم

حالا رولت ما آماده است و فقط می ماند تزیین آن. در صورت تمایل مقداری خامه فرم گرفته روی رولت می مالیم و آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم، سپس رولت را درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی ختک شود. در پایان رولت را با چاقوی اره برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.