طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده خانگی با طعم عالی
طرز تهیه کاپ کیک اسمارتیزی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کاپ کیک اسمارتیزی کاپ کیک اسمارتیزی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، کاپ کیک اسمارتیزی …
طرز تهیه کیک شاتوت به روش مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک شاتوت کیک شاتوت یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با مواد در دسترس آماده و تهیه میشود، بافت این کیک بسیار …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه رولت خامه ای
رولت خامه ای یکی از محبوب ترین شیرینی ها در میان ایرانیان است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت خامه ای خوشمزه در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم رولت خامه ای | |
آرد | ۱۲۰ گرم |
پودر شکر | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آب جوش | ۴ قاشق سوپخوری |
نمک | ۱ پنس |
خامه فرم گرفته | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | به مقدار کافی |
طرز تهیه رولت خامه ای
مرحله اول
برای تهیه رولت خامه ای خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس یک قالب مناسب با سایز ۳۰ در ۴۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. حالا زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و ۲ قاشق غذاخوری شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
حالا با همزن زرده ها را کمی مخلوط می کنیم تا با شکر یکدست شوند، سپس آب جوش را به کاسه اضافه می کنیم و همچنان مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه یکی دو قاشق از آرد را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
مواد را کمی هم می زنیم تا با آرد ترکیب شده و کمی غلیظ شوند، سپس کنار می گذاریم. در ادامه سفیده ها را به همراه نمک داخل یک کاسه جادار می ریزیم به خوبی با همزن مخلوط می کنیم تا به طور کامل پف کنند و حجیم شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله شکر را حین هم زدن به سفیده های تخم مرغ اضافه می کنیم تا حالتی مثل خامه پیدا کند. در ادامه ترکیب زرده تخم مرغ را کم کم به سفیده اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر را حین فولد کردن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آرد هم به طور کامل به خورد مواد برود. در ادامه مایه به دست آمده را درون قالب می ریزیم و آنرا به صورت یکدست با قطر یکسان در سراسر قالب پهن می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا مایه رولت هواگیری شود. در ادامه قالب را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان رولت طلایی شود، سپس آنرا از فر خارج می کنیم. در ادامه یک پارچه روی نان رولت می اندازیم.
مرحله هشتم
پس از اینکه کمی خنک شد، روی یک کاغذ روغنی دیگر مقداری پودر قند می پاشیم، سپس نان رولت را روی آن بر می گردانیم. در ادامه کاغذ روغنی پشت نان رولت را به آرامی جدا می کنیم و نان رولت را به همراه کاغذ روغنی دیگر رول می کنیم.
مرحله نهم
حالا نان رولت را کنار می گذاریم تا به طور کامل خنک شود. پس از اینکه به خوبی خنک شد، آنرا باز می کنیم و روی سطح پشت نان رولت را با خامه فرم گرفته به صورت یکدست پوشش می دهیم، سپس نان را به صورت رول می پیچیم.
مرحله دهم
حالا رولت ما آماده است و فقط می ماند تزیین آن. در صورت تمایل مقداری خامه فرم گرفته روی رولت می مالیم و آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم، سپس رولت را درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی ختک شود. در پایان رولت را با چاقوی اره برش می زنیم.
- منبع :
- ashpazi_bb