طرز تهیه معجون شلغم و عسل ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه معجون شلغم و عسل
معجون شلغم و عسل یکی از معجون های پر خاصیت و خوشمزه ایرانی است که برای سرماخوردگی و گلودرد مفید می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه معجون شلغم و عسل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شلغم | ۴ عدد |
عسل | ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه معجون
مرحله اول
برای تهیه معجون شلغم و عسل ابتدای کار شلغم ها را می شوییم، سپس سر آن ها را با چاقو جدا می کنیم. در ادامه مغز شلغم ها را با کمک قاشق خالی می کنیم تا درون شلغم ها خالی شده، و همانند کاسه شوند.
مرحله دوم
در این مرحله عسل را درون شلغم ها می ریزیم، سپس سر شلغم ها را که از قبل جدا کردیم مجددا روی شلغم ها قرار می دهیم. در ادامه شلغم ها را در یک جای گرم از جمله اطراف گاز، بخاری یا روی رادیاتور قرار می دهیم.
مرحله سوم
در نهایت اجازه می دهیم شلغم ها به مدت ۱۲ ساعت در یک جای گرم بمانند و پس از آن عسل را استفاده می کنیم. این معجون شلغم و عسل برای سرفه، سرما خوردگی یا گلو درد بسیار مفید است. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi_ba_khanom_bahar