طرز تهیه سوپ اسفناج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوپ اسفناج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوپ اسفناج سوپ اسفناج یکی از انواع پیش غذاهای کمتر شناخته شده در میان کدبانوهای ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه پوآچا گوشت به روش ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پوآچا گوشت به روش ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پوآچا گوشت پوآچای گوشت از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که با رسپی ها و ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه سمبوسه بندری با سیب زمینی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه سمبوسه بندری با سیب زمینی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه سمبوسه بندری سمبوسه سیب زمینی یکی از غذاهای سالم و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه معجون شلغم و عسل

خواص شلغم و عسل معجون شلغم و عسل نی نی سایت شلغم و عسل روی بخاری طرز تهیه شلغم و عسل برای سرماخوردگی شلغم و عسل و لیمو شلغم و عسل برای سرماخوردگی نی نی سایت شیر و شلغم و عسل

معجون شلغم و عسل یکی از معجون های پر خاصیت و خوشمزه ایرانی است که برای سرماخوردگی و گلودرد مفید می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه معجون شلغم و عسل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شلغم۴ عدد
عسل۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه معجون

مرحله اول

برای تهیه معجون شلغم و عسل ابتدای کار شلغم ها را می شوییم، سپس سر آن ها را با چاقو جدا می کنیم. در ادامه مغز شلغم ها را با کمک قاشق خالی می کنیم تا درون شلغم ها خالی شده، و همانند کاسه شوند.

مرحله دوم

در این مرحله عسل را درون شلغم ها می ریزیم، سپس سر شلغم ها را که از قبل جدا کردیم مجددا روی شلغم ها قرار می دهیم. در ادامه شلغم ها را در یک جای گرم از جمله اطراف گاز، بخاری یا روی رادیاتور قرار می دهیم.

مرحله سوم

در نهایت اجازه می دهیم شلغم ها به مدت ۱۲ ساعت در یک جای گرم بمانند و پس از آن عسل را استفاده می کنیم. این معجون شلغم و عسل برای سرفه، سرما خوردگی یا گلو درد بسیار مفید است. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 خرداد 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.