طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی ساده با طعم عالی
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی
شیرینی کشمشی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی های شلوغ استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کشمشی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کشمشی | |
آرد قنادی | ۲۹۰ گرم (۲ و ⅓ پیمانه) |
پودر قند | ۲۵۰ گرم (۲ پیمانه سر پر) |
کره | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کشمش | ۱۲۰ گرم (¾ پیمانه) |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی کشمشی خانگی ابتدا کره را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا رنگ مواد کرمی شود، سپس یکی از تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را به مدت یک دقیقه دیگر ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس تخم مرغ باقیمانده را به همراه وانیل به کاسه می افزاییم و مجددا یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله سوم
در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری از آرد را کنار می گذاریم، سپس باقیمانده آرد را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس با دور کند همزن کمی مخلوط می کنیم تا به خوبی مخلوط شوند.
مرحله چهارم
حالا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. سپس درون سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. اگر کاغذ روغنی نداشتیم، با روغن سینی را چرب می کنیم، سپس آرد پاشی می کنیم.
مرحله پنجم
حالا سینی فر را بر می گردانیم تا آرد اضافی داخل آن بریزد. در ادامه کشمش ها را با ۱ قاشق غذاخوری آرد ترکیب می کنیم، سپس به مایه شیرینی اضافه می کنیم. حالا به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم تا کشمش در تمام مایه شیرینی پخش شود.
مرحله ششم
در این مرحله مایه شیرینی را درون قیف با ماسوله ساده می ریزیم و روی سینی فر پایپ می زنیم. در ادامه پس از اینکه تمام مایه شیرینی را آماده کردیم، سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.
مرحله هفتم
حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت شیرینی ها زمان لازم است. در صورتی که فر نداشته باشیم می توانیم این شیرینی را درون تابه نیر درست کنیم. برای این منظور درون تابه دو طرف دو لایه کاغذ روغنی قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا مایه شیرینی را با قیف روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم، سپس واشر پلاستیکی تابه را خارج می کنیم و درب آنرا می بندیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار داده، سپس تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم.
مرحله نهم
حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا شیرینی ها به طور کامل بپزند. در پایان سینی فر را از داخل فر خارج کرده یا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا شیرینی ها خنک شوند، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- rosecandy.ir