طرز تهیه تارت تن ماهی به روش ساده و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه تارت تن ماهی
تارت تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت تن ماهی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۲ پیمانه |
کره سرد | ۱۲۵ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر تخم گشنیز و پودر سیر | به مقدار کافی |
پودر پیاز، فلفل سیاه و پودر زنجبیل | به مقدار کافی |
آب سرد | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای درون تارت | |
کنسرو تن ماهی | ۲ قوطی |
خامه صبحانه | ۱۰۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۱ عدد |
جعفری | به مقدار کافی |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر پیتزا یا موزارلا | به مقدار کافی |
ادویه دلخواه | به مقدار کافی |
طرز تهیه تارت تن ماهی
مرحله اول
برای تهیه تارت تن ماهی به روش ساده ابتدای کار آرد را درون غذاساز می ریزیم، سپس کره سرد را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به همراه پودر تخم گشنیز، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و پودر زنجبیل و تخم مرغ به آرد اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط آرد را میکس می کنیم تا خمیر درون غذاساز جمع شود و پس از آن در صورت نیاز آب سرد را به خمیر اضافه می کنیم و مجددا میکس می کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. در ادامه خمیر را درون کیسه فریزر قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و پس از گذشت ۳۰ دقیقه خمیر را از یخچال خارج می کنیم. حالا خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس با وردنه باز می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را درون قالب قرار می دهیم و باقی مانده خمیر را به دیواره های قالب می چینیم، سپس روی خمیر را با کمک چنگال سوراخ های ریزی ایجاد می کنیم و پس از آن کنسرو تن ماهی را درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم کنسرو تن ماهی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد. در ادامه پس از گذشت این زمان کنسرو تن ماهی را از قابلمه خارج می کنیم، سپس آن را از صافی رد می کنیم تا روغن اضافی اش خارج شود.
مرحله ششم
در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقدرای روغن مایع به آن اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم پیاز کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه تن ماهی را به همراه پیاز داغ، خامه صبحانه و تخم مرغ درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم.
مرحله هشتم
در این مرحله جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه ادویه دلخواه به مخلوط تن ماهی اضافه می کنیم. پس از آن مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس به صورت پخش روی خمیر می ریزیم.
مرحله نهم
حالا روی مواد تارت را با پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا می پوشانیم و فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بماند.
مرحله دهم
در نهایت پس از گذشت این زمان در صورت نیاز ۲ تا ۳ دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود و پس از آن سینی را از فر خارج می کنیم، سپس تارت تن ماهی را به صورت دلخواه برش می زنیم و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- yasmina_cook
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در زمان بسیار کم
- مدل مقنعه حجاب عروس فوق العاده شیک؛ با این مدلها با حجاب بدرخشید!
- مدل سینی رزینی فوق العاده شیک؛ مدل های خاص که هیچ جا ندیدی!
- مدل ناخن سبز شیک فوق العاده شیک و جذاب؛ ایده های جدید و خاص!
- طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی؛ با این آموزش کدبانوی فامیل میشی!