طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه کیک گلاب و زعفران مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک گلاب و زعفران مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک گلاب و زعفران کیک گلاب و زعفران یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی گل به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی گل به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی گل شیرینی گل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه نان پیاز

طرز تهیه نان پیاز و جعفری نان سیر و پیاز طرز تهیه نان پیازی سنگسری نان و پیاز طرز تهیه نان پیازی افغانی

نان پیاز یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در گذشته به جای نان ها امروزی به همراه غذا سرو می شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پیاز در ادامه با در نهایت همراه باشید.

مواد لازم نان پیازی
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۱ حبه
تخم مرغ۲ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر فوری۱ قاشق چایخوری
آب ولرم¾ پیمانه
آرد۵ تا ۶ پیمانه
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان پیاز

مرحله اول

برای تهیه نان پیاز ابتدا پیاز را به صورت تکه های درشت خرد می کنیم و به همراه تخم مرغ ها و سیر داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم به صورتی که هیچ اثری از تکه های سیر و پیاز نباشد.

مرحله دوم

در این مرحله شکر را به همراه نمک، آب ولرم، خمیر مایه فوری و روغن مایع اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. توجه داشته باشید که باید از خمیر مایه ای استفاده کنیم که مطمئن هستیم سالم است.

مرحله سوم

حالا همه مواد را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس آرد را روی مواد به صورت کنترل شده الک کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد که به دست نچسبد. زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک کاسه مناسب با حجمی دو برابر خمیر را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه می گیریم و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و یک پارچه ضخیم روی سلفون قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر را در یک جای گرم در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت حجم خمیر حدودا دو برابر می شود. در ادامه خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی آن خارج شود.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را به چونه هایی به اندازه نارنگی تبدیل می کنیم، سپس روی چون ها را با یک پارچه تمیز یا پلاستیک می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا به اندازه ای روغن سرخ کردنی اضافه می کنیم که نان ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. در ادامه چونه ها را به اندازه یک پیش دستی به صورت گرد باز می کنیم، سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که قطر نان ها نباید کمتر از نیم سانتی متر باشد، چون خشک می شوند. پس از اینکه یک سمت نان ها سرخ شد و رنگ گرفت، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.

مرحله نهم

در این مرحله نان های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس درون پارچه نخی قرار می دهیم تا خشک نشوند. توصیه می کنیم این نان خوشمزه را در کنار کباب امتحان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 5 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.