طرز تهیه کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته مرغ ساده فیلم طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ طرز تهیه کوفته مرغ با لپه و برنج طرز تهیه کوفته مرغ ترکیه طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده طرز تهیه کوفته مرغ تابه ای طرز تهیه کوفته مرغ با برنج آموزش تصویری کوفته مرغ

کوفته مرغ یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه خاورمیانه است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته مرغ در ادامه با در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۵۰۰ گرم
برنج½ لیوان
لپه½ لیوان
سبزی کوفته۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
زرشک½ پیمانه
پیاز داغ½ پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد بزرگ
تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته مرغ

مرحله اول

برای تهیه کوفته مرغ ابتدا لپه را از حداقل ۶ ساعت قبل درون یک کاسه آب می خیسانیم تا نفخ آن گرفته شود. برنج را هم از یک ساعت قبل درون یک کاسه آب نمک قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورد.

مرحله دوم

پس از اینکه لپه را به خوبی خیساندیم، آنرا آبکشی می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب درون قابلمه مناسب قرار می دهیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم لپه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و نرم شود.

مرحله سوم

در این مرحله برنج را پس از خیساندن به همراه مقداری آب به یک قابلمه مناسب منتقل می کنیم، سطح آب باید یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. حالا قابلمه را روی حرارت قرار داده تا برنج بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت مرغ را چرخ می کنیم. توصیه می شود برای اینکه طعم کوفته ها خوشمزه تر شود، از ترکیب گوشت ران و سینه مرغ استفاده شود. در ادامه گوشت مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یکی از پیازها را رنده می کنیم.

مرحله پنجم

آب پیاز را با فشار دست به طور کامل می گیریم، سپس پیاز رنده شده را نیز به کاسه می افزاییم. در ادامه سبزی را به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. برنج را هم پس از پخت به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

لپه را پس از اینکه پخت، آبکشی می کنیم، سپس با گوشتکوب می کوبیم، سپس به همراه مقداری نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران دم کرده و تخم مرغ به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

مواد را باید به مدت ۱۵ دقیقه ورز بدهیم تا کاملا منسجم شوند، سپس روی درب ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا به اندازه یک پرتقال از مواد کوفته بر می داریم و آنرا درون دست به خوبی ورز می دهیم، سپس آنرا کف دست باز می کنیم و مقداری زرشک و پیاز داغ در وسط آن قرار می دهیم. در ادامه کوفته را جمع می کنیم و به خوبی فشرده می کنیم تا باز نشود.

مرحله نهم

به همین صورت تمام کوفته ها را آماده می کنیم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دهم

در این مرحله مقداری ادویه به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوشرنگ شد، ۱ لیتر آب جوش به تابه اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم

حالا صبر می کنیم تا آب با رب گوجه فرنگی ترکیب شده و شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم می کنیم و کوفته ها را درون سس می چینیم. در ادامه اجازه می دهیم کوفته ها به همین صورت به مدت حدودا یک تا دو ساعت بپزند.

مرحله دوازدهم

در حین پخت کوفته ها بهتر است، کوفته ها را چندین بار بچرخانیم تا تمام قسمت هایشان به صورت یکنواخت پخته شود. پس از اینکه کوفته ها آماده شدند، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه زرشک و پیاز داغ تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.