طرز تهیه پوآچا گوشت به روش ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پوآچا گوشت به روش ترکیه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پوآچا گوشت پوآچای گوشت از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که با رسپی ها و ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه ماهیچه ساده

طرز تهیه ماهیچه ساده طرز تهیه ماهیچه مجلسی سوران طرز تهیه ماهیچه آبدار طرز تهیه ماهیچه گوساله طرز تهیه ماهیچه دونفره طرز تهیه ماهیچه لذیذ طرز تهیه ماهیچه مجلسی پسران کریم طرز تهیه ماهیچه به روش شاندیز

ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه و لاکچری ایرانی است که تقریبا در تمام رستوران های معتبر از غذاهای اصلی محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهیچه ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهیچه گوسفندی۲ عدد
پیاز۴ عدد بزرگ
زعفران دم کرده۱ فنجان
چوب دارچین۲ تکه
سیر۵ حبه
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ماهیچه ساده

مرحله اول

برای تهیه ماهیچه خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت خلالی یکدست و درشت خرد می کنیم،سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دوم

پیاز را باید در حدی تفت دهیم که نرم و سبک شود و نیازی نیست آنرا خشک کنیم. در ادامه تکه های ماهیچه را به قابلمه اضافه می کنیم و هر دو سمت ماهیچه ها را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه ماهیچه ها را سرخ کردیم، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها به خورد ماهیچه بروند. در ادامه چوب دارچین را به همراه سیر و زعفران دم کرده اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند، سپس به اندازه ای آب جوش اضافه می کنیم که سطح آب، یک بند انگشت بالاتر از سطح ماهیچه ها باشد. در ادامه حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب شروع به حباب زدن کند.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. گرفتن کف های سفید رنگ روی آب باعث می شود که در پایان پخت، ماهیچه ی ما هیچ طعم و بوی بدی نداشته باشد.

مرحله ششم

پس از گرفتن کف ها، درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم که ماهیچه ها به مدت ۴ تا ۵ ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزند. توجه داشته باشید که در پایان پخت، باید در حد یک کاسه کوچک آب درون قابلمه باقی بماند.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۴ ساعت، نمک ماهیچه را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزد. در پایان ماهیچه ها را از قابلمه خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله آب ماهیچه را ضاف می کنیم و درون یک کاسه کوچک می ریزیم،سپس به همراه پیازهای کاراملی کنار ماهیچه ها قرار می دهیم. در پایان ماهیچه مجلسی را به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.