طرز تهیه سیب زمینی سوخاری پفکی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری پفکی
سیب زمینی سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای خوشمز و فست فودی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی سوخاری پفکی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
جعفری | ۱ دسته |
آرد | ۱ لیوان |
پودر سوخاری | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری پفکی
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی سوخاری ساده و خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
برای پخت کامل سیب زمینی ها حدودا به ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است. پس از اینکه سیب زمینی ها به طور پختند و نرم شدند، آنها را زیر آب قرار می دهیم تا کمی خنک شوند، سپس پوست شان را جدا می کنیم.
مرحله سوم
حالا سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به صورت یکدست له می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به همراه نمک، فلفل سیاه و آویشن به کاسه می افزاییم و ملخوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد گندم، پودر سوخاری و تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در سه کاسه می ریزیم. سپس تخم مرغ ها را با چنگال مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند. در ادامه کمی آب هم جلوی دستمان قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که سیب زمینی ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید روی کمترین درجه باشد تا سیب زمینی ها مغز پخت شوند.
مرحله ششم
در این مرحله دستمان را با کمی آب نم دار می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مایه سیب زمینی بر میداریم، سپس آنرا در کف دستمان باز می کنیم. حالا مقداری پنیر پیتزا در وسط آن قرار داده و به صورت گرد یا بیضی جمعش می کنیم.
مرحله هفتم
سیب زمینی را به خوبی فشار می دهیم تا در هنگام سرخ شدن، پنیر از آن خارج نشود. در ادامه ابتدا سیب زمینی را درون آرد ساده، سپس تخم مرغ و در نهایت درون پودر سوخاری می غلطانیم تا به طور کامل پوشش داده شود.
مرحله هشتم
در این مرحله سیب زمینی را درون روغن که به خوبی داغ شده است می اندازیم و تمام قسمت های آنرا به صورت یکدست سرخ می کنیم. به همین تریبت تمام مایه سیب زمینی را آماده کرده و درون روغن سرخ می کنیم.
مرحله نهم
پس از اینکه سیب زمینی های سوخاری آماده شدند، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.