طرز تهیه لازانیا بدون فر مجلسی و آسان با طعم بسیار عالی
طرز تهیه لازانیا بدون فر
لازانیا بدون فر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیا بدون فر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
برای تهیه لازانیای بدون فر، ابتدا پیاز و سیر را تفت دهید و سپس گوشت چرخکرده، قارچ و فلفل دلمهای را اضافه کنید. پس از افزودن رب و ادویهها، مواد میانی را کنار بگذارید. لازانیاها را نرم کرده و با سس بشامل و پنیر لایهلایه کنید. در نهایت، لازانیا را روی حرارت ملایم بپزید و سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
لازانیا | ۱ بسته |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و پودر آویشن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس بشامل | مقدار مواد |
کره | ۵۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیوان |
فلفل سیاه و پودر آویشن | به مقدار کافی |
طرز تهیه لازانیا بدون فر
مرحله ۱: آمادهسازی پیاز و سیر
برای تهیه لازانیا بدون فر خوشمزه در ابتدای کار پیاز و سیر را به صورت ریز رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و پیاز را نیز به تابه می افزاییم.
مرحله ۲: تفت دادن پیاز و سیر
حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری سیر را به همراه مقداری زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ۳: افزودن گوشت و قارچ
حالا گوشت را تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز و قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم. زمانی که گوشت کاملا پخت و تغییر رنگ داد، قارچ را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا نرم شود.
مرحله ۴: افزودن رب گوجهفرنگی و فلفل دلمهای
حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفته و سرخ شود. در ادامه فلفل دلمه ای را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به تابه می افزاییم.
مرحله ۵: تفت دادن مواد میانی
حالا مواد میانی را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه درون یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار داده، سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.
مرحله ۶: نرم کردن ورقههای لازانیا
زمانی که آب جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس ورقه های لازانیا را درون قابلمه گذاشته و اجازه می دهیم کاملا نرم شوند. حالا به سراغ آماده کردن سس بشامل می رویم، برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت می گذاریم.
مرحله ۷: تهیه سس بشامل
حالا کره را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس آرد را به قابلمه افزوده و تفت می دهیم. در ادامه شیر را به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود و سس به غلظت فرنی برسد.
مرحله ۸: افزودن چاشنی به سس بشامل
زمانی که سس بشامل به غلظت فرنی رسید، مقداری فلفل سیاه و پودر آویشن به آن قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه ورقه های لازانیا را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله ۹: چیدن ورقههای لازانیا در تابه
در این مرحله درون تابه رژیمی را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس کف تابه را با ورقه های لازانیا می پوشانیم. در ادامه مقداری سس بشامل به صورت پخش روی ورقه های لازانیا ریخته و با برس روی سطح ورقه ها پخش می کنیم.
مرحله ۱۰: افزودن لایههای پنیر و مواد میانی
حالا روی سس بشامل را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس مقداری از مواد میانی به صورت یکنواخت روی پنیر پیتزا می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم و لایه آخر را فقط با سس بشامل و مقداری زیادی پنیر پیتزا می پوشانیم.
مرحله ۱۱: پخت لازانیا با حرارت ملایم
در این مرحله روی حرارت ملایم شلعه پخش کن می گذاریم، سپس مقدار کمی شیر درون تابه ریخته و درب آنرا می بندیم تا هنگام پخت لازانیاها خشک نشوند. در ادامه تابه را روی شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.
مرحله ۱۲: برش و سرو لازانیا
پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته، سپس لازانیا را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم. در نهایت برش های لازانیا را درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و به همراه سس کچاپ و سس خردل سرو می کنیم. نوش جان.