طرز تهیه کیک کرامبل سیب، گزینه‌ای مناسب برای عصرانه!

طرز تهیه کیک کرامبل سیب، گزینه‌ای مناسب برای عصرانه!

طرز تهیه کیک کرامبل سیب کیک کرامبل سیب یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف درست می‌شود و بافتی سبک و نرم …

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه کیک کره ای به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کره ای به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کره ای کیک کره‌ای یکی از کیک‌های خوشمزه و با طعم بی‌نظیر است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، کیک کره‌ای یک …

طرز تهیه شوکوبیس

طرز تهیه شوکوبیس طرز تهیه شکلات شوکوبیس آشپزخانه کوچک من

شوکوبیس یکی از انواع شکلات بیسکویتی های خوشمزه و بین المللی است که با ترکیبات و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شوکوبیس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شوکوبیس
شکلات سفید۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور۴۰۰ گرم
پودر پسته۱۰۰ گرم
عسل۱ قاشق سوپخوری
گلاب۲ قاشق چایخوری
مارمالاد زردآلو۳ قاشق سوپخوری
خامه صبحانه۳ قاشق سوپخوری
شکلات تلخ۲۵۰ گرم

طرز تهیه شوکوبیس

مرحله اول

برای تهیه شوکوبیس خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت را درون غذاساز ریخته و میکس می کنیم تا بیسکویت کاملا پودر شود. در ادامه ۳۰۰ گرم از پودر بیسکویت را به همراه پودر پسته، مارمالاد زردآلو، عسل و گلاب درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا شکلات سفید را به همراه شکلات تلخ به صورت جداگانه روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه خامه صبحانه را به همراه شکلات سفید و ۱۵۰ گرم از شکلات تلخ را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد درون کاسه را با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس حالت خمیری پیدا کند. در ادامه درون ظرف پیرکس را با سلفون می پوشانیم و مواد خمیری شکل را درون آن می ریزیم و پخش می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی مواد خمیری را با قاشق یا پشت لیوان کاملا صاف کرده و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس مواد خمیری را از قالب جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه مواد شوکوبیس را با کاتر گرد قالب می زنیم، سپس درون یک سینی مناسب می چینیم و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم. حالا شکلات تلخ باقی مانده را به همراه پودر بیسکویت درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله ششم

حالا مواد درون کاسه را با هم مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس شوکوبیس های قالب زده شده را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه شوکوبیس ها را یکی یکی درون مخلوط شکلات تلخ فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در آخر شوکوبیس ها را روی تنوری قرار می دهیم تا شکلات اضافی آنها ریخته شود. زمانی که شکلات ها سفت شدند، شکوبیس ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. این نوع شیرینی را می توانید به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 تیر 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.