طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی

طرز تهیه باقلا قاتق با باقالی خشک طرز تهیه باقلا قاتق تصویری طرز تهیه باقلا قاتق با مرغ طرز تهیه باقلا قاتق برای چهار نفر طرز تهیه باقلا قاتق با گوشت طرز تهیه باقلا قاتق با شوید تازه طرز تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی

باقلا قاتق یکی از انواع غذاهای بسیار ساده و خوشمزه خطه سر سبز شمال کشورمان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاچ باقلا (باقلا کشاورزی)۲ لیوان پاک شده
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
تخم مرغ۲ عدد
کره۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی

مرحله اول

برای تهیه باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی ابتدا سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری کره اضافه می کنیم. در ادامه سیر را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را کمی تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و عطر آن خارج شود، سپس پاچ باقلا را به قابلمه اضافه می کنیم و حدود دو تا سه دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم تا پاچ باقلا نیز کمی سرخ شود.

مرحله سوم

حالا شوید را به همراه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و کمی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس یک و نیم لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا باقلا به طور کامل بپزد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود، به همین دلیل نباید برای پخت پاچ باقلا مقداری زیادی آب اضافه کنیم. حالا باید صبر کنیم تا باقلا سبز پخته شده و خورش شروع به روغن انداختن کند.

مرحله پنجم

پس از اینکه پاچ باقلا به طور کامل پخت، مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم، سپس تخم مرغ ها را داخل قابلمه می شکنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا تخم مرغ ها به طور کامل بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه تخم مرغ ها به طور کامل سفت شوند، خورش ما آماده است. توجه داشته باشید که زمان سرو باید آب خورش به طور کامل کشیده شود. در پایان باقلا قاتوق را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.