طرز تهیه سوپ ورمیشل ساده

طرز تهیه سوپ ورمیشل ساده طرز تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ طرز تهیه سوپ ورمیشل با قلم طرز تهیه سوپ ورمیشل با جو طرز تهیه سوپ ورمیشل با عدس و مرغ طرز تهیه سوپ رشته مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ساده طرز تهیه سوپ ورمیشل نواب ابراهیمی

سوپ ورمیشل یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ورمیشل ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
هویج۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد
رشته ورمیشلدو مُشت
سینه مرغ½ سینه
پیاز۱ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و فلفل قرمزبه مقدار کافی
رب گوجه فرنگی۱٫۵ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ ورمیشل ساده

مرحله اول

برای تهیه سوپ ورمیشل ساده ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم مقدار کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله دوم

در حین سرخ شدن پیاز، گوشت مرغ را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. پس از اینکه پیاز سبک شد و کمی تغییر رنگ داد، مرغ خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سیر به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را به خوبی تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ دهد و عطر ادویه ها خارج شود، سپس مواد درون قابلمه را یک سمت جمع می کنیم و رب گوجه فرنگی را در سمت خالی قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که رب گوجه فرنگی را باید به طور کامل سرخ کنیم تا طعم خامی آن گرفته شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوشرنگ شد، ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند.

مرحله پنجم

حالا برای اینکه طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود، کف های روی آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم. در ادامه هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم، سپس به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه می افزاییم.

مرحله ششم

در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد سوپ بپزند. پس از گذشت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه نمک و ادویه سوپ را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم جا بیفتد.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه رشته ورمشیل را به همراه جعفری خرد شده اضافه می کنیم و اجازه می دهیم رشته نرم شده و جا بیفتد، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در پایان سوپ را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه لیمو ترش سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.