طرز تهیه حلوای خرما

طرز تهیه حلوای خرما بدون آرد طرز تهیه حلوای خرما شیرازی طرز تهیه حلوا خرما مجلسی طرز تهیه حلوای خرمای کرمانی طرز تهیه حلوای خرما با ارده طرز تهیه حلوای خرما با ماست طرز تهیه حلوای خرما و گردو طرز تهیه حلوای خرمای جهرم

حلوای خرما یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار مقوی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای خرمای مجلسی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم حلوای خرما
خرما یا رطب۲۰۰ گرم
آب جوش½ لیوان
آرد۱۰۰ گرم (¾ لیوان)
روغن مایع۸۰ گرم (½ لیوان سرخالی)
پودر دارچین¼ قاشق چایخوری
پودر هل¼ قاشق چایخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
کنجد (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای خرما

مرحله اول

برای تهیه حلوای خرمای خوشمزه ابتدا هسته و پوست خرماها را جدا می کنیم. توجه داشته باشید که باید ۲۰۰ گرم خرمای بدون هسته و پوست داشته باشیم. در ادامه خرما را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله آب جوش را به خرما اضافه می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا خرما کاملا نرم شود، سپس آنرا با گوشتکوب می کوبیم تا له شود. برای اینکه خرما کاملا پوره شود، می توانیم آنرا درون میکسر بریزیم و میکس کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خرمای پوره شده را کنار می گذاریم، سپس آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی تفت می دهیم تا خامی آرد به طور کامل گرفته شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه رنگ آرد کمی تغییر کرد، آنرا از تابه خارج می کنیم، سپس مجددا درون تابه الک می کنیم. در ادامه روغن را به همراه پودر دارچین و پودر هل به تابه اضافه می کنیم و مواد را ترکیب می کنیم تا به خوبی یکدست شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، خرمای پوره شده را به همراه کنجد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا حلوا جمع شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و گلاب را به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مجددا تابه را روی حرارت قرار می دهیم و هم زدن حلوا را تا زمانی که به صورت گهواره ای در وسط اتابه جمع شود، ادامه می دهیم. پس از اینکه حلوا از دیواره های تابه فاصله گرفت، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

در صورت تمایل در آخر پخت حلوا می توانیم کمی کره اضافه کنیم تا حلوا در پایان طعم خوشمزه تری داشته باشد. در نهایت حلوا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و آنرا صاف می کنیم، سپس به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.