طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی
خورش کاری مرغ یکی از غذاهای بسیار محبوب و دوست داشتنی کشور هند است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه مرغ بدون استخوان | ۵۰۰ گرم |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
آب مرغ | ½ لیوان |
گشنیز خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
ادویه گرام ماسالا | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش کاری مرغ
مرحله اول
برای تهیه خورش مرغ کاری خوشمزه ابتدا سینه و ران مرغ را مانند گوشت خورشتی به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه نصف ادویه ها به گوشت مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله آب لیمو ترش را می گیریم، سپس صاف می کنیم و به همراه مقداری نمک به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا به طور کامل یکدست شوند، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله سوم
حالا کاسه را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه پیاز و سیر را پوست می گیریم، سپس درون غذاساز می ریزیم تا کاملا پوره شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روغن و کره را به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا داغ شوند، سپس پوره سیر و پیاز را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شده و تغییر رنگ دهد، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت دادن مواد را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.
مرحله ششم
در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم، سپس داخل غذاساز می ریزیم و پوره می کنیم. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.
مرحله هفتم
حالا آب مرغ را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا غذا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه غذا آماده شد، خامه را اضافه می کنیم و به سرعت هم می زنیم تا با دیگر مواد کاملا یکدست شود.
مرحله هشتم
در این مرحله قبل از اینکه غذا را از روی حرارت کنار بگذاریم گشنیز خرد شده را اضافه می کنیم، سپس غذا را در ظرف مورد نظرمان می کشیم. توصیه می کنیم این مرغ خوشمزه را به همراه کته سنتی امتحان کنید.