طرز تهیه پاستا سیخی

طرز تهیه پاستا سیخی , دستور پخت پیتزا سیخی

پاستا سیخی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت است که با رسپی و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا سیخی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا½ بسته
سوسیس۲ عدد
قارچ۵ عدد
ذرتبه مقدار کافی
سس کچاپبه مقدار کافی
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه پاستا سیخی

مرحله اول

برای تهیه پاستا سیخی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در این فاصله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد، سپس پاستا را به همراه ۱ قاشق مرباخوری نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن صورت گیرد.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و پاستا را درون آبکش می ریزیم، سپس با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی اش کشیده شود. در ادامه سیخ های چوبی را درون آب سرد قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم سیخ ها به مدت ۵ دقیقه درون آب بمانند تا هنگام پخت نسوزند. در ادامه پاستاها را یکی یکی به سیخ کشیده، سپس درون سینی مورد نظرمان را با مقداری روغن چرب کرده و آنها را درون سینی قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قارچ ها را شسته و به همراه سوسیس به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. حالا مقداری سس کچاپ روی پاستاها ریخته و با برس به خوبی پخش می کنیم، سپس مقداری نمک روی پاستاها می پاشیم.

مرحله ششم

حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی پاستا می ریزیم و اسلایس های قارچ و سوسیس را روی پاستا می چینیم. در ادامه مقداری ذرت روی پاستاها می ریزیم و روی آنرا مجددا با مقداری پنیر پیتزا می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم پاستا سیخی درون فر بماند تا پنیر پیتزا آب شده و روی آن کاملا طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت پاستا سیخی را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 مرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.