طرز تهیه شربت بار به روش قنادی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه کلوچه دارچینی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کلوچه دارچینی کلوچه دارچینی از خوش عطرترین کلوچه های ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه دارچینی …
طرز تهیه نان قندی سنتی برای صبحانه با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان قندی نان قندی یکی از نان های محبوب ایرانیان برای صبحانه است که به دو صورت خشک و نرم پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه شربت بار
شربت بار یکی از انواع شربت های غلیظ و مخصوص شیرینی پزی است که برای برخی از کیک ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت بار در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شربت بار | |
شکر | ۴ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
جوهر لیمو | ¼ قاشق چایخوری |
گلوگز | ۱ قاشق سوپخوری |
گلاب | ¼ لیوان |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه شربت بار
مرحله اول
برای تهیه شربت بار به روش خانگی در ابتدای کار شکر را به همراه آب درون یک یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و بدون هم زدن اجازه می دهیم ذرات شکر کاملا حل شوند.
مرحله دوم
زمانی که ذرات شکر حل شدند، جوهر لیمو و گلوکز را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط کرده و اجازه می دهیم شربت بجوشد تا کمی غلیظ شود. پس از اینکه شربت کمی غلیظ شد گلاب را به قابلمه می افزاییم.
مرحله سوم
در ادامه زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و مخلوط کرده، سپس اجازه می دهیم شربت روی حرارت ملایم بجوشد تا کمی غلیظ شود. توجه داشته باشید شربت بیش از حد غلیظ و کش دار نشود.
مرحله چهارم
در نهایت قابلمه را از روی حرارت برداشته و بلافاصله شربت را درون یک ظرف تمیز می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس شربت را درون شیشه های درب دار درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- armita_paz