طرز تهیه توپک سیب زمینی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه توپک سیب زمینی
توپک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی و مواد گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
جعفری | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۲ پیمانه |
آرد سفید | به مقدار کافی |
پودرسوخاری | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و پودر سیر | به مقدار کافی |
طرز تهیه توپک سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه توپک سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم و قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته، سپس اجازه می دهیم سیب زمینی ها مغز پخت شوند.
مرحله دوم
حالا جعفری را شسته و به صورت ریز ساطوری می کنیم، سپس پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود. زمانی که سیب زمینی ها پخته شدند از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به صورت ریز رنده می کنیم، سپس به همراه پیاز و جعفری درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و یک عدد تخم مرغ را به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مواد را به خوبی ورز می دهیم تا ترکیب و یکدست شوند، سپس تخم مرغ باقی مانده را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا از لختگی خارج شود. در ادامه از مواد توپک به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و وسط آنرا گود می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری پنیر پیتزا درون توپک ها ریخته و جمع می کنیم، سپس آنها را به ترتیب درون آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخاری می غلطانیم تا آماده سرخ شدن شوند. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله ششم
در ادامه به اندازه ای که توپک ها درون آن غوطه ور بمانند به قابلمه روغن مایع می افزاییم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در نهایت توپک ها را درون روغن انداخته و کاملا سرخ می کنیم. نوش جان.