طرز تهیه کلوچه کنجدی ساده

طرز تهیه کلوچه کنجدی بدون ماست طرز تهیه انواع کلوچه طرز تهیه کلوچه شیرین طرز تهیه کلوچه کنجدی آشپزخانه کوچک من فیلم طرز تهیه کلوچه کنجدی طرز تهیه کلوچه کنجدی بدون فر طرز تهیه کلوچه کنجدی با شیر

کلوچه کنجدی یکی از انواع کلوچه های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه کنجدی ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کلوچه کنجدی
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند½ پیمانه
آرد سفید۱ و ½ پیمانه
پودر هل½ قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری
روغن مایع⅛ و ¼ پیمانه
ماست شیرین۲ قاشق غذاخوری
کنجد و پستهبه مقدار کافی

طرز تهیه کلوچه کنجدی ساده

مرحله اول

برای تهیه کلوچه کنجدی خوشمزه ابتدا سینی فر را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم و کنار می گذاریم. برای تهیه روغن جداکننده کافیست مقدار مشخصی کره، روغن جامد و آرد را با هم ترکیب کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ و پودر قند را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن حدود ۵ تا ۶ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان مایل به کرمی شود. در ادامه روغن را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا بکینگ پودر را به همراه ماست در یک ظرف مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس آنرا چند دقیقه کنار می گذاریم تا پف کند. در ادامه مخلوط ماست و بکینگ پودر را به کاسه مواد اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به همراه نمک و وانیل با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس سه مرتبه الک می کنیم. در مرحله سوم ترکیب آرد را درون کاسه حاوی مواد الک کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کلوچه یکدست شود.

مرحله پنجم

غلظت مایه کلوچه باید در پایان کمی سفت تر از مایه کیک اسفنجی باشد. حالا مایه کلوچه را درون یک ظرف درب دار می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و چسبندگی آن مقداری کم شود.

مرحله ششم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. حالا ۱۵ دقیقه دیگر صبر می کنیم، سپس مایه کلوچه را از فریزر خارج می کنیم. در ادامه به اندازه یک گردوی بزرگ از مایه کلوچه بر می داریم.

مرحله هفتم

حالا آنرا گرد می کنیم، سپس با کف دست آنرا تخت می کنیم و درون کنجد و پسته خرد شده می غلطانیم. البته اضافه کردن پسته اختیاری است. در ادامه خمیرهای آماده شده را با کمی فاصله درون سینی فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

به همین ترتیب تمام مایه کلوچه را آماده می کنیم و درون سینی فر می چینیم. در ادامه سینی را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کلوچه ها به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه بپزند و طلایی شوند، سپس از فر خارج کرده و پس از خنک شدن در ظرف دلخواه می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.