طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک هویج بدون فر خانگی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک هویج بدون فر کیک هویج بدون فر یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که برای کسانی که فر در منزل ندارند مناسب می …
طرز تهیه کیک مرمری به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک مرمری کیک مرمری یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات
شیرینی ماربلد وانیل و شکلات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی در اغلب مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی ماربلد وانیل و شکلات | |
تخم مرغ | ۱ عدد متوسط |
آرد سفید | ۱۵۵ گرم |
شکر دانه ریز یا پودر قند | ۶۰ گرم |
روغن مایع | ۳۶ گرم |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۵ گرم |
نوتلا یا شکلات صبحانه | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات
مرحله اول
برای تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس تخم مرغ را به همراه وانیل، شکر دانه ریز و روغن مایع درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند، سپس ۵ گرم از مقدار آرد را جدا می کنیم و مابقی آنرا به همراه بیکینگ پودر ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و کمی چسبنده حاصل شود، سپس خمیر به دست آمده را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از قسمت ها پودر کاکائو و به قسمت دیگر ۵ گرم آرد را می افزاییم.
مرحله چهارم
مجددا خمیر را مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس خمیر سفید را به همراه خمیر کاکائویی به هم می چسبانیم و کمی مخلوط می کنیم تا حالت مرمری پیدا کند. توجه داشته باشید خمیرها را بیش از حد مخلوط نکنید.
مرحله پنجم
حالا خمیر به دست آمده را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه به ضخامت ۳ میلی متر باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرها را درون سینی می چینیم.
مرحله ششم
حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم خنک شوند.
مرحله هفتم
زمانی که شیرینی ها کاملا خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در نهایت شیرینی ها را به دلخواه با شکلات ذوب شده تزیین کرده و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- barane78