طرز تهیه تیرامیسو مخصوص به روش ایتالیایی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه تیرامیسو
تیرامیسو یکی از انواع دسرهای بسیار محبوب بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور ایتالیا می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسو در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم تیرامیسو | |
خامه صبحانه | ۲۲۰ گرم |
خامه قنادی | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر قهوه فوری | ۲ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ½ پیمانه |
بیسکوئیت لیدی فینگر | به مقدار کافی |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر موسکارپونه | ۱ بسته |
طرز تهیه تیرامیسو
مرحله اول
برای تهیه دسر تیرامیسو ابتدا خامه صبحانه را داخل یک ظرف استیل می ریزیم، سپس شکر را به آن اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم. در ادامه کاسه را درون فریزر قرار می دهیم و اجازه می دهیم خامه ۳۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه ظرف را از فریزر خارج می کنیم، سپس مجددا خامه را با همزن دستی مخلوط می کنیم و در فریزر قرار می دهیم. این عمل را در کل سه مرتبه هر ۳۰ دقیقه یک بار انجام می دهیم تا خامه کاملا مسنجم شود.
مرحله سوم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه سوم ظرف را مجددا از فریزر خارج می کنیم، سپس خامه قنادی که نرمی آن در حد بستنی شده را به کاسه اضافه می کنیم و با دور تند همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا خامه فرم بگیرد.
مرحله چهارم
پس از اینکه خامه فرم گرفت، پنیر ماسکارپونه هم دمای محیط را به کاسه اضافه کرده و با خامه فرم گرفته ترکیب می کنیم تا کرم یکدستی شکل بگیرد. در ادامه پودر قهوه فوری را با آب جوش ترکیب می کنیم و کنار می گذاریم تا دم بکشد.
مرحله پنجم
حالا بیسکوئیت ها را درون قهوه می زنیم و داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. روی هر ردیف بیسکوئیت مقداری از کرم خامه ای می مالیم و آنرا با لیسک به طور کامل صاف می کنیم. در ادامه مقداری پودر کاکائو روی خامه الک می کنیم.
مرحله ششم
مواد را به صورت لایه ای به همین ترتیب می چینیم تا ظرف پر شود. در نهایت روی ظرف را با کرم خامه ای به طور کامل پوشش می دهیم، حالا باقیمانده پودر کاکائو را روی خامه الک می کنیم، سپس دسر را در یخچال قرار می دهیم تا جا بیفتد.